Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıralı Seyrek Büyükşehir’de müdür oluyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Afetlere Müdahale Şube Müdürlüğünün başına gelecek isim de belli oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Afetlere Müdahale Şube Müdürlüğünün başına gelecek isim
Rastgele Banner Alanları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yeni kurulan daire başkanlıklarından biri, Afet İşleri Daire Başkanlığı olmuştu. Yeni kurulan bu dairenin başına, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Şemsettin Yıldırım getirilmişti. Afet İşleri Daire Başkanlığının altında da Risk Belirleme ve Önlem Şube Müdürlüğü ile Afetlere Müdahale Şube Müdürlüğü kuruldu.
ATAMASI YAPILACAK
Afetlere Müdahale Şube Müdürlüğünün başına gelecek isim de belli oldu. Bugüne kadar birçok derneğin yönetimi ve kurucuları arasında yer alan, son genel seçimlerde AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olan Kenan Seyrek’in getirilmesine karar verildi. Edinilen bilgilere göre Kenan Seyrek için Büyükşehir Belediyesine bakanlıktan onay geldi. Kısa bir süre içerisinde Seyrek’in resmi atamasının yapılması bekleniyor.
KENAN SEYREK KİMDİR?
Kenan Seyrek, 9 Nisan 1973 yılında İzmit’te doğdu. Sakarya Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu, Atatürk Üniversitesi Sağlık Yönetimi, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümlerini tamamlandı. Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümünde Yüksek Lisans yaptı.
SİVİL TOPLUM GÖREVLERİ
MGV Kandıra ilçe Sekreterliği (1994/1995)Genç Kandıralılar Kurucu Başkan Yardımcılığı( 1998)Sağlık -Sen Başkan yardımcılığı ve İzmit İlçe BaşkanlığıBekirdere Spor Yönetim Kurulu ÜyeliğiBekirpaşalılar Derneği Başkan YardımcılığıTavşantepe Spor Kurucu Yönetim Kurulu ÜyeliğiAvrasya Jeet Kune-Do Genel Sekreterliği ve Başkan YardımcılığıSağlık Memurları ve Teknisyenler Derneği Genel BaşkanlığıKocaeli Spor iki Dönem Yönetim Kurulu Üyeliği ( Nebil Uzun dönemi)Kocaeli Güneş Spor yönetim kurulu iki dönem üyeliğiİzkander Derneği Kurucu üyeliği ve İki Dönem BaşkanlığıKocaeli Salon Sporları Yönetim Kurulu Üyeliği(devam ediyor)Göçerler Salon Sporları Kulübü Üyeliği( DevamEdiyor)NİKİ Life Fitness Spor kulübü kurucu Üyeliği( Devam ediyor)Kocaeli İŞ Adamları (KOGİAD) Kurucu Yönetim Kurulu üyeli veBaşkan Yardımcılığı(devam ediyor)İnsani Değerler Birliği(İDEBİR) kurucu üyeliği ve Dernek BaşkanlığıKOVİAD İş insnaları Derneği Başkan YardımcısıCihannüma Kocaeli Üyeliği19 ve 28’nci dönem seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Devletimiz için bu kadar önemli bir daireye müdür olarak bir sağlıkçının atanmasını doğru bulmuyorum. Afet işlerinden ne anlar bu arkadaş. Manav kontenjanından müdür olacaksa daha idari bir yere verselerdi.Yazık memleketimin haline çok yazık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!