Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra AK Parti’de aday adayı sayısı 8’e çıktı

AK Parti’de 7 Kasım’da başlayan ve 22 Kasım (Çarşamba günü) bugün sona ermesi beklenen belediye başkan aday adaylığında Kandıra için aday adaylığı sayısı 8’e çıktı.

AK Parti’de 7 Kasım’da başlayan ve 22 Kasım (Çarşamba günü)
Rastgele Banner Alanları

AK Parti Kandıra’da belediye başkan aday adaylığı düşünen siyasilerin sayısı giderek artıyor. 22 Kasım’da sona ermesi beklenen belediye başkan aday adaylığı için bugün (Çarşamba) son gün. Kandıra’da aday adaylığı için resmi başvuru yapan, randevu alan ya da evraklarını tamamlayanların sayısı bugün akşam itibariyle sekizi buldu.

AK Parti Kandıra ilçede resmi olarak başvurusunu yapan ilk isim AK Parti Kandıra İlçe eski Başkanı Erol Ölmez oldu. Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi müdürü Doç.Dr. Harun Öztaş ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark’ta İdari İşler Müdürü Yakup Karaaslan, Kandıra eski Belediye Başkan Yardımcısı , Belediye eski Meclis Üyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Terminal Müdürü Murat Batmaz ve Harita Mühendisi Yüksel Gürcan salı günü başvurusunu yaptı.

Bugün (Çarşamba günü) İlahiyatçı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Tuncay Akcan saat 11.30’da AK Parti il eski yönetim kurulu üyesi, AK Parti İzmit İlçe eski Başkan yardımcısı, Kandıralılar Derneği eski başkanlarından olan iş insanı Recep Yıldız saat 14.00’de Kandıra’nın köklü esnaflarından AK Parti Kandıra Belediye eski meclis üyesi Erkan Alkan ise saat 15.30’da AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatına giderek evraklarını AK Parti İlçe Başkanı Alper Tokgöz’e teslim edecek.
AK Parti’de Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı için başvurular bugün sona eriyor. Belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvuruları ise 3 Aralık’ta sona erecek. 2 hafta süren süreçte yapılan başvuruların ardından 26 Kasım’da temayül gerçekleştirilecek. 

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!