Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kent kartlar kalkıyor!

PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten'in duyurduğu Türkiye Kart, 81 ildeki farklı toplu taşıma kartlarını tek bir sistem altında birleştirerek, 2024 yılı sonuna kadar Türkiye'nin yarısında uygulanmaya başlanacak.

PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten'in duyurduğu Türkiye Kart, 81
Rastgele Banner Alanları

Toplu taşımada yaşanan bölgesel kart karmaşasına çözüm getirecek olan Türkiye Kart projesi, Türkiye’nin dört bir yanındaki vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya hazırlanıyor. PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten tarafından yapılan açıklamaya göre, 81 ilde farklılık gösteren toplu taşıma kartlarını tek bir çatı altında toplayacak olan Türkiye Kart, 2024 yılı sonuna kadar ülkenin yarısında aktif hale gelecek ve takip eden yıl itibariyle tüm ülkeye yayılacak.
Türkiye Kart, mevcut ulaşım kartlarında sunulan imkanları aynı şekilde sağlayacak. Proje kapsamında, şu anda belli başlı şehirlerde kullanılan ulaşım kartlarındaki gibi öğretmen, öğrenci, gazi ve engellilere yönelik indirimler sunulacak. Ayrıca, aktarma yapıldığında da indirimli geçiş imkanları devam edecek.
Gülten, Türkiye Kart’ın sadece bir toplu taşıma kartı olmadığını, aynı zamanda yerel yönetimlerin kendi kartlarını çıkarabilmesine olanak sağlayacak bir platform olarak hizmet vereceğini belirtti. Bu kartların Türkiye Kart logosu ile entegre edilebileceğini açıkladı. Kredi kartı ile yapılan ödemelerin çoğu yerde geçerli olmadığını, ancak yeni sistemle bu tür ödemelerin de kolaylaşacağını ifade etti.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra İlçe Müftülüğü’nün Haziran ayı personel toplantısında Yaz Kur’an Kursları
Sıradaki Haber Kandıra Müftülüğü’nde Yaz Kur’an Kursları Hazırlığı
error: İçerik Korunmaktadır!