Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra’da uzun süreli bekleyiş sona erdi

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, Kandıra Belediye garajı içerisinde bulunan ve 2012 yılında temeli atılan inşaatın mülkiyet sorununu çözüme kavuşturarak, yıllardır durdurulan yapım çalışmalarını yeniden başlattı.

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, Kandıra Belediye garajı içerisinde bulunan
Rastgele Banner Alanları

Yıllar önce Kandıra Belediyesi tarafından Fen İşleri garajının bulunduğu alanda yapımına başlanıp temeli atılan ve idari ile sosyal alanları kapsaması planlanan binanın inşaat çalışmaları, mülkiyet sorunları nedeniyle durdurulmuştu. Başkan Erol Ölmez, mülkiyet sorununu gerçekleştirilen girişimlerle başarıyla çözerek, uzun yıllardır bekleyen inşaat çalışmalarını yeniden hayata geçirdi.

Projelerin İlerlemesiBaşkan Ölmez, ilçede yürütülen projeleri ve sahada devam eden çalışmaları ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Fen İşleri garajının bulunduğu alanda yapımına yeniden başlanılan, 700 m²’den oluşacak idari ve sosyal alanları kapsayan binanın inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, projelerin ilerleyişini bizzat takip etti.

Vatandaş Odaklı ProjelerProjelerin, vatandaşların ve ilçenin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak üretildiğini belirten Başkan Ölmez, “Vatandaş odaklı projeler üretiyoruz. Belediye garajımızda inşaatına başladığımız ek hizmet binamız bittiğinde, belediyemize ve Kandıra’mıza yakışır bir bina olup, önemli bir ihtiyacı daha karşılayacak. Şimdiden tüm ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, sahipsiz köpeklerin toplanarak barınaklara yerleştirilmesi çalışmalarının
Sıradaki Haber Bakan Çiftçi’den Net Hedef: “Yılbaşına Kadar Sokaklarda Sahipsiz Köpek Kalmayacak”
error: İçerik Korunmaktadır!