Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra Adliyesi Ailesi İftar Sofrasında Buluştu

Cumhuriyet Başsavcısı Çetin öncülüğünde düzenlenen iftar programında, Kandıra Adliyesi ailesi Ramazan’ın manevi atmosferinde bir araya geldi. Programa hakimler, Cumhuriyet savcıları, müdürler ve adliye personeli yoğun katılım gösterdi.

Cumhuriyet Başsavcısı Çetin öncülüğünde düzenlenen iftar programında, Kandıra Adliyesi ailesi
Rastgele Banner Alanları

Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sefa Çetin öncülüğünde düzenlenen iftar programında, Kandıra Adliyesi mensupları Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen buluşma, meslektaşlar arasında birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirdi.
Adliye Camiasından Yoğun KatılımKandıra Adliyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına; hâkimler, Cumhuriyet savcıları, adliye müdürleri ve tüm personel yoğun ilgi gösterdi. Ramazan ayının 21. gününde düzenlenen program, kurum içi dayanışmanın güçlendiği anlamlı bir akşama sahne oldu.
Birlik ve Beraberliğimizi Tazeledikİftar programında konuşan Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sefa Çetin, meslektaşlarına ve adliye personeline katılımlarından ötürü teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Öncelikle tüm kıymetli hâkim ve Cumhuriyet savcısı meslektaşlarıma, müdürlerimize ve tüm adliye personelimize, iftar yemeği programımıza yoğun bir şekilde iştirak ettikleri için ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. 21. gününü geride bıraktığımız mübarek Ramazan ayınızı kutluyorum.
Birlik ve Beraberlik VurgusuBaşsavcı, İnsan, fıtratı gereği toplum içinde yaşamak mecburiyetindedir. Birlik ve beraberlik, insan uhdesinde olan insan ile mündemiç kavramlardır.İşte bu birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı ay şüphesiz Ramazan ayıdır.
Katılımcılara TeşekkürBizler de Kandıra Adliyesi ailesi olarak bu iftar yemeğinde yoğun bir katılımla buluşarak birlik ve beraberliğimizi bir kere daha tazeledik.Allah’tan tuttuğunuz oruçların ve ettiğiniz duaların kabul olmasını niyaz eder, şimdiden 30 Mart günü ulaşacağımız Ramazan Bayramınızı tebrik ederim.”

Samimi Sohbetler, Güçlü Dayanışmaİftar programı, sadece birlikte yemek yenen bir akşam olmanın ötesinde; samimi sohbetlerin yapıldığı, meslekî dayanışmanın güçlendiği bir ortam sundu. Katılımcılar, aynı çatı altında görev yapan bireylerin bir araya gelmesinin moral ve motivasyon açısından son derece kıymetli olduğunu ifade etti.
Geleneksel Hale Gelmesi PlanlanıyorKandıra Adliyesi tarafından organize edilen bu anlamlı buluşmanın geleneksel hale getirilmesi hedefleniyor. Kurumsal aidiyetin ve mesai arkadaşlığı ruhunun pekiştirilmesine katkı sağlayan bu tarz etkinliklerin, ilerleyen yıllarda da devam etmesi bekleniyor.
Manevi Birliktelik Hatıralarda Yerini AldıProgram, çekilen hatıra fotoğraflarıyla ölümsüzleştirilirken, Ramazan ayının huzur ve bereketini yansıtan bu güzel akşam, katılımcıların hafızalarında hoş bir anı olarak yer aldı.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra’da planlı elektrik kesintisi kapsamında 4 köyde 8 saatlik enerji
Sıradaki Haber Kandıra’da Duraklı, Özbey, Pınardüzü ve Ballar’da 8 Saatlik Elektrik Kesintisi
error: İçerik Korunmaktadır!