Kerpe Ömerağzı koyunda, Türkiye’nin en büyük karavan gruplarından biri olan Karavantime tarafından düzenlenen bayram kampı, karavan ve kamp tutkunlarını bir araya getirdi. Farklı şehirlerden gelen yaklaşık 80 karavan, bu eşsiz kamp alanında buluşarak doğayla iç içe unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Haluk Gedik’in Organizasyonu ile Farklı EtkinliklerKaravantime grubu yöneticisi Haluk Gedik’in liderliğinde düzenlenen etkinlik, katılımcılara eğlenceli ve huzurlu bir tatil imkanı sundu. Kamp alanında müzikli eğlenceler, çeşitli turnuvalar ve doğa gezileri gibi etkinlikler düzenlendi. Çocuklar için özel hediyeler verilirken, katılımcılarla birlikte yapılan doğa gezileri de büyük ilgi gördü.
Yeşil ve Mavi BuluştuEtkinlikte, doğaseverler hem kampın tadını çıkarırken hem de bölgenin doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı buldular. Yeşil ormanlık alanlar ile masmavi denizin buluştuğu bu kamp alanı, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Özellikle ilk kez Kerpe’ye gelen doğaseverler, bu doğa harikasında vakit geçirmekten keyif aldı.
Hatıra Olarak Fidan DikimiKampa katılanlar, Kerpe Ömerağzı’ndan ayrılmadan önce çevre bilincini artırmak adına hatıra olarak defne fidanı dikimi gerçekleştirdi. Bu anlamlı etkinlik, katılımcıların bölgeye olan bağlarını güçlendirirken, doğaya katkıda bulunmalarını sağladı.
Kandıra’dan Ayrılan Katılımcılar, Unutulmaz Anılarla DönüyorKerpe Ömerağzı’ndaki bu eşsiz kamp deneyimi, katılımcılarda unutulmaz anılar bırakırken, doğa ile iç içe olmanın huzurunu yaşattı. Karavantime grubu tarafından düzenlenen bu etkinlik, her yaştan katılımcıya hitap eden programı ile büyük bir başarıya imza attı. Kamp alanını beğenerek ayrılan doğaseverler, bir sonraki etkinlikte tekrar bir araya gelmeyi dört gözle bekliyor.


