Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra’dan 8 Güreşçi, Türkiye Şampiyonası’nda Madalya Peşinde

Sivas’ta başlayan U10-U14 Yaş Türkiye Güreş Şampiyonası’na Kandıra’dan 8 sporcu katılıyor. 6 bin sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Kandıra’nın güreşçileri madalya için ter dökecek.

Sivas’ta başlayan U10-U14 Yaş Türkiye Güreş Şampiyonası’na Kandıra’dan 8 sporcu
Rastgele Banner Alanları

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilen ve binlerce sporcuyu bir araya getiren U10-U14 Yaş Türkiye Güreş Şampiyonası Sivas’ta başladı. 6 bin sporcunun katılımıyla gerçekleşen dev organizasyonda Kandıra’yı temsilen 8 genç güreşçi mindere çıkıyor.
6000 Sporcu Aynı Anda MinderdeSivas Taha Akgül Spor Kompleksi’nde 10 minderde eş zamanlı olarak gerçekleşen müsabakalar, güreşin alt yaş kategorilerinde yılın en büyük organizasyonlarından biri olarak öne çıkıyor. Şampiyona, 2-3 Haziran’da yapılan il seçmelerinde 1. ve 2. olan sporcuların katılımıyla düzenleniyor.
Kandıra’dan 8 Sporcu YarışıyorKandıra’dan şampiyonaya katılmaya hak kazanan 8 yetenekli sporcu, ilçenin gururu oldu. Farklı yaş gruplarında mücadele eden güreşçiler şu şekilde:
U10 Yaş: Miraç Şentürk
U11 Yaş: Hamza Ay
U12 Yaş: Yiğit Eymen Özdemir, Yiğit Efe Taşhan
U13 Yaş: Muhammed Fatih Sevil
U14 Yaş: Ali Hamza Şahin, Aras Özden, Yiğit Efe Tekin
Genç sporcular, minderde üstün mücadele göstererek ilçeyi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.
Finaller 22 Haziran’daDev organizasyon, hafta boyunca sürecek müsabakaların ardından 22 Haziran Pazar günü yapılacak final karşılaşmalarıyla sona erecek. Final gününde madalya sahipleri belirlenecek ve Türkiye şampiyonları ilan edilecek.
Başarılar Dileği ve Destek MesajıKandıra’dan turnuvaya katılan sporculara, antrenörleri ve ailelerinin yanı sıra ilçe halkı da moral veriyor. Kandıra’daki spor camiası ve yerel yöneticiler, genç güreşçilere destek mesajları ileterek başarılar diledi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Sarısu Plajı açıklarında tekneden denize düşen bir kişi, Kıyı
Sıradaki Haber Kandıra Sarısu Açıklarında Denize Düşen Kişiyi TAHLİSİYE-7 Ekibi Kurta
error: İçerik Korunmaktadır!