Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Buyurun Bir Bardakta Siz İçin

Bu haberin fotoğrafı yok
Rastgele Banner Alanları

Kandıra halkının bir süre daha çeşmelerinden sarı su akacak gibi görünüyor. Üç dört aydan bu yana sık aralıklarla Kandıralı hemşerilerimizin çeşmelerinden sarı ve kokulu su akması ilçe halkımızı isyan ettirdi. Geçen bu süre zarfında yetkililerden tek kelime dahi açıklama gelmedi.
Bu durum da çeşmelerinden sarı su akan halkın öfkesini katladıkça katladı. Kandıra halkı bizlere “Siz nasıl basınsınız.” diyerek tepkilerini dile getiriyor.
Haklılar da. Biz gazeteciysek halkın şikâyet ve sorunlarını kaleme almak, yetkililere duyurmak tabi ki bizim görevimiz.
Ancak ilçemizde iktidar ve muhalefet siyasi parti temsilcileri,  mahalle muhtarları, sivil toplum örgütleri ve İSU yetkilileri bu güne kadar Kandıra halkının çeşmelerinden akan bulanık su hakkında tek bir kelime dahi etmediği gibi sessizliklerini de halen koruyor.
Bizler gazeteci olarak halkın bu isyanını duyuyor ve biliyoruz. Çünkü biz de halkımızla iç içe bu ilçede birlikte yaşıyoruz. Çeşmeden akan bulanık suyuda, cadde ve sokaklardaki rögarlardan çevreye yayılan o ağır kokuyu da iyi biliyoruz.
Bu sorunları belirli aralıklarla kaleme alsak da halkımız çözüm üretilmeyen bu sorunları bizleri şikayet etmeye devam ediyor. Bizde halkımızın bu şikayetlerini yetkililere duyurmaya kararlıyız. Ta ki halkın bu sorunlarını çözene kadar.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 29 Temmuz
Sıradaki Haber 29 Temmuz’da Kandıra’da 6 Plaj Hariç Tüm Sahillerde Denize Girmek Yasaklandı
error: İçerik Korunmaktadır!