İstanbul Arnavutköy’de düzenlenen son off-road yarışlarında, Kandıra’nın gururu Saim Uslu’nun özel olarak tasarladığı yarış aracı bu kez genç pilotlar Dilara Uslu ve Koray Tezer tarafından kullanıldı. Zorlu parkurlarda üstün performans sergileyen Kandıralı ikili, iki kupa birden kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Başkan Erol Ölmez’e Anlamlı Ziyaret
Yarışlardan zaferle dönen Kandıra ekibi, kazandıkları kupalarla birlikte Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’i makamında ziyaret etti. Başkan Ölmez, genç sporcuların başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şu ifadeleri kullandı: “Kandıra’dan çıkan yeteneklerin Türkiye genelinde başarı kazanması bizleri gururlandırıyor. Bu gençlerimiz, azim ve emekleriyle diğer gençlerimize örnek oluyorlar.” Ziyaret sırasında Dilara Uslu, Koray Tezer ve Saim Uslu, Kandıra’yı temsil etmenin mutluluğunu paylaşırken, ilçedeki sporseverlerden de yoğun ilgi gördü.
Saim Uslu: “Off-Road Bizim İçin Bir Yaşam Tarzı”
Kandıra’nın tanınmış motor ustası Saim Uslu, başarı sonrası yaptığı açıklamada, off-road yarışlarının kendileri için sadece bir hobi değil, bir tutku olduğunu vurguladı: “Off-road bizim için sadece bir spor değil, bir yaşam tarzı. Kızlarım ve ekibimizle Kandıra’yı her yarışta en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Emeğimizin karşılığını almak, bu heyecanı paylaşmak büyük bir mutluluk.”
Kandıra’dan Türkiye’ye Uzanan Başarı Hikayesi
Kendi atölyesinde geliştirdiği araçlarla yarış dünyasında adından söz ettiren Saim Uslu, artık başarısını genç nesle de aktarıyor. Kızları ve Eşi de direksiyon başına geçmesiyle, Kandıra ekibi off-road arenasında yeni bir döneme adım attı. Uslu ailesi ve ekibi, Türkiye’nin farklı bölgelerinde düzenlenen yarışlarda Kandıra’yı başarıyla temsil etmeyi sürdürüyor.


