Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sefa Çetin, Kandıra’nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt’u, babası Hüseyin Cankurt’un yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

96 Yaşındaki Hüseyin Cankurt Hayata Döndürüldü
12 Ocak tarihinde aniden fenalaşan 96 yaşındaki Hüseyin Cankurt, Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalbi duran Cankurt, 112 Acil Servis ekipleri ve M.Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi acil servis doktorlarının yoğun müdahalesiyle tam 43 dakika sonra yeniden hayata döndürüldü.
Tedavisi Yoğun Bakımda Devam Ediyor
İlk müdahalenin ardından Darıca Büyük Anadolu Özel Hastanesi’ne sevk edilen Hüseyin Cankurt, burada yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Cankurt’un tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Gazeteciler Günü’nü de Unutmadı
Başsavcı Muhammet Sefa Çetin, ziyaret sırasında 16 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla Ünal Cankurt’un bu özel gününü de tebrik ederek, hem insani hem de mesleki anlamda anlamlı bir nezaket örneği sergiledi.
Ünal Cankurt’tan Teşekkür Mesajı
Zor bir süreçten geçen gazeteci Ünal Cankurt, ziyaretin ardından şu ifadeleri kullandı: “Bu günlerde yanımızda olan, bizleri yalnız bırakmayan; samimiyeti, nezaketi ve içtenliğiyle güç veren Kandıra Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Muhammet Sefa Çetin’e nazik ziyareti ve gönülden temennileri için teşekkür ediyoruz. Rabbim kendisinden razı olsun.”


