Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Yayla Kaba Yönetimini Açıkladı: “Mavi Pusulada Buluşalım”

Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Yayla Kaba, 15 Şubat’taki seçimli olağan genel kurul öncesinde yönetim kadrosunu kamuoyuna duyurdu. Kaba, “Bilgi birikim ve tecrübeyle mavi pusulada buluşalım” mesajı verdi.

Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Yayla Kaba, 15

Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şaban Şenol, 26 yıl süren başkanlık göreviniň ardından gelecek seçimlerde aday olmayacağını açıkladı. Bu gelişmeyle birlikte gözler 15 Şubat’ta yapılacak genel kurula çevrildi.

İki aday yarışacak
Genel kurulda başkanlık için Cüneyt Çakır ile Yayla Kaba yarışacak. Adaylar seçim çalışmalarını sürdürürken, projelerini ve yönetim kadrolarını esnafa tanıtmaya devam ediyor.

Yayla Kaba yönetimini açıkladı
Başkan adayı Yayla Kaba, seçimli olağan genel kurul öncesinde yönetim listesini kamuoyuyla paylaştı. Kaba’nın listesinde şu isimler yer aldı:

Bahadır Saatçi, İbrahim Ay, Kerim Cebeci, Musa Ayaz, Seher Ayyıldız, Şaban Aksoy, Yasin İpek, Orhan Sever, Eralp Görgün, Suat Manav ve Akın Tekin.

Yayla Kaba; “Bilgi birikim tecrübe mavi pusulada buluşalım” sloganıyla yola çıkan Kaba, güçlü bir kadroyla seçime hazırlandıklarını belirterek esnafın desteğine talip olduklarını ifade etti.

Genel kurul 15 Şubat’ta
Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın seçimli olağan genel kurulu, 15 Şubat Pazar günü saat 11.00’de Namazgâh Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

error: İçerik Korunmaktadır!