Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra’da 10 Yıl 2 Ay Hapis Cezalı Şahıs JASAT Operasyonuyla Yakalandı

Kandıra’da 10 yıl 2 ay hapis cezasıyla aranan şahıs jandarma operasyonuyla yakalandı. Şahıs, işlemlerinin ardından adli mercilere teslim edildi.

Kandıra’da 10 yıl 2 ay hapis cezasıyla aranan şahıs jandarma
Rastgele Banner Alanları

Kandıra Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi.

10 YIL 2 AY HAPİS CEZASI VARDI
Yapılan açıklamaya göre, “Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan 10 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan bir şahıs, Kandıra’da düzenlenen operasyon sonucu gözaltına alındı.

ADLİ MERCİLERE TESLİM EDİLDİ
Yakalanan şahsın, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli mercilere teslim edildiği bildirildi. Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Yolu'nda son dönemde yaşanan kazaların önemli bölümünün köy bağlantı
Sıradaki Haber Bu Kaçıncı Kaza? Kandıra Yolunda Köy Bağlantıları Tehlike Saçıyor
error: İçerik Korunmaktadır!