Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıralıların yeni başkanı Baturhan Üretürk oldu!

Kocaeli Kandıralılar Derneği’nin 17. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Salim Yaşar aday olmazken, başkanlığa Baturhan Üretürk seçildi.

Kocaeli Kandıralılar Derneği’nin 17. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Salim

Kocaeli Kandıralılar Derneği’nin 17. Olağan Genel Kurulu, İzmit Sivil Toplum Merkezi’nde geniş katılımla gerçekleştirildi. Divan başkanlığını Ali Kahraman, divan üyeliğini ise Ramazan Dağtekin ve Neslihan Uçar üstlendi.  İki yılda bir yapılan kongrede, mevcut başkan Salim Yaşar genç kuşaklara alan açmak adına yeniden aday olmadı.

TEK LİSTEYLE SEÇİLDİ
Derneğin başkan vekilliğini yürüten Baturhan Üretürk, tek listeyle gidilen seçimde üyelerin tam desteğini alarak yeni başkan oldu. Kongrede konuşan Üretürk, “Güzel bir emanet aldık, bu bayrağı en iyi şekilde taşıyacağız” sözleriyle yeni dönemin mesajını verdi.

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU
Yeni dönemde dernek yönetimi şu isimlerden oluştu: Yönetim Kurulu (Asil):
Baturhan Üretürk (Başkan), Salih Horoz, Altınay Uçar, Ahmet Acar, Erdoğan Görgün, Harun Reşit Kocagöz, Prof. Mehmet Bayrak, Av. Abdurrahman Kaymak, Dr. Pınar Arslan
Denetleme Kurulu (Asil):
Emel Ceylan Balcıoğlu, İbrahim Yılmaz, İbrahim Üzmez, Recep Şenol, Volkan Bulgurcu

error: İçerik Korunmaktadır!