Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra Tapu Müdürlüğü’ne Timuçin Balaban Atandı

Kandıra Tapu Müdürü Abdullah Güney’in Küçükçekmece’ye atanmasının ardından yerine Timuçin Balaban getirildi. Balaban daha önce de Kandıra’da görev yapmıştı.

Kandıra Tapu Müdürü Abdullah Güney’in Küçükçekmece’ye atanmasının ardından yerine Timuçin
Rastgele Banner

Kandıra Tapu Müdürü Abdullah Güney’in İstanbul Küçükçekmece Tapu Müdürlüğü’ne atanmasının ardından, yerine Timuçin Balaban getirildi.

Timuçin Balaban Göreve Başladı
Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinden Kandıra Tapu Müdürü olarak atanan Timuçin Balaban, geçtiğimiz günlerde yeni görevine başladı.

Daha Önce Kandıra’da Görev Yapmıştı
1986 yılında Artvin Borçka’da doğan Balaban, ilk ve orta öğrenimini İstanbul ve Kocaeli’de tamamladı. Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu olan Balaban, 2011–2017 yılları arasında da Kandıra’da görev yaptı.

Tecrübeli İsim Yeniden Kandıra’da
Evli ve iki çocuk babası olan Timuçin Balaban’ın yeniden Kandıra’da göreve başlaması ilçede memnuniyetle karşılandı.

error: İçerik Korunmaktadır!