Kandıra’nın tanınan ve sevilen iş insanlarından, aynı zamanda Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek, oğlu Yusuf Ali’nin sünnet cemiyeti için gün sayıyor. Gödek ailesinde yaşanan mutluluk, yoğun hazırlık temposuyla sürüyor.
Konvoy Kefken’den Hareket Edecek
27 Haziran Cumartesi günü Kefken Mahallesi’ndeki aile evinde misafirlere yemek ikramında bulunulacak. Ardından saat 12.00’de sünnet konvoyu hareket ederek Kandıra’daki Eriş Tesisleri’ne geçecek.
Cemiyet Eriş Tesisleri’nde Yapılacak
Sünnet cemiyeti programı saat 13.00 ile 17.00 arasında Kandıra Eriş Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Gödek ailesi, bu anlamlı günlerinde dostlarını ve sevenlerini yanlarında görmek istiyor.
Davetiye Mesaisi Gece Gündüz Sürüyor
Cemiyet öncesinde yoğun bir davetiye mesaisi yaşanırken, Levent Gödek’in kurum temsilcileri, iş insanları, siyasetçiler ve dostlarına davetiyeleri ulaştırmak için yoğun çaba harcadığı öğrenildi.
Ailenin Mutlu Günü
Naciye-Yusuf Tangaz ile Emine-Turgut Gödek’in torunları, Büşra ve Levent Gödek çiftinin oğulları Yusuf Ali için düzenlenecek sünnet cemiyeti, Gödek ve Tangaz ailelerini bir araya getirecek.
Kandıra’nın Sesi Gazetesi olarak Yusuf Ali’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Gödek ailesini tebrik ediyor ve cemiyetlerinin hayırlara vesile olmasını diliyoruz.


