Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra’da Denize Girmek Yasaklandı! Kaymakamlıktan Kritik Uyarı

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 14 Temmuz 2026 Salı günü saat 14.00’ten itibaren Kovanağzı, Kerpe, Seyrek ve Miço Kadınlar Plajı dışındaki tüm sahillerde denize girmeyi yasakladı.

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 14 Temmuz
Rastgele Banner Alanları

Kandıra Kaymakamlığı, ilçede etkisini gösteren olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle vatandaşların can güvenliğini sağlamak amacıyla yeni bir karar aldı. Yapılan açıklamaya göre, 14 Temmuz 2026 Salı günü saat 14.00’ten itibaren bir gün süreyle Kovanağzı, Kerpe, Seyrek ve Miço Kadınlar Plajı haricindeki tüm sahillerde denize girmek tehlikeli ve yasak ilan edildi.

Sadece Belirlenen Plajlarda Denize Girilebilecek
Kaymakamlık tarafından yapılan duyuruda, vatandaşların yalnızca cankurtaran hizmeti verilen ve yasak bulunmayan plajlarda, mantar dubalarla belirlenen güvenli yüzme alanları içerisinde denize girmeleri istendi.

Vatandaşlara Kurallara Uyma Çağrısı
Yetkililer, yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek için vatandaşların alınan karara titizlikle uymalarını istedi.
Can güvenliği açısından uyarıların dikkate alınmasının büyük önem taşıdığı belirtilirken, vatandaşlardan yalnızca izin verilen alanlarda denize girmeleri ve cankurtaranların yönlendirmelerine uymaları istendi.

error: İçerik Korunmaktadır!