Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

30 Ağustos Zafer Bayramının 102. Yılı Kandıra'da Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 102. Yılı kutlama etkinlikleri tüm ülkemizde olduğu gibi Kandıra Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı.

30 Ağustos 2024 Saat: 23:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 658 kez okunmuştur

30 Ağustos Zafer Bayramının 102. Yılı Kandırada Kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramının 102. Yılı Kandıra'da Kutlandı

Vatandaş toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu, milletimizin bağımsızlığını müjdeleyen ve şanlı tarihimizin altın halkalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümünü kutlama programı tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne çelenk sunma töreni ile başlayan programa Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Garnizon Komutan Vekili Piyade Binbaşı Barış Koç ve Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez tarafından Atatürk büstüne çelenk sunumu sonrasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı hep birlikte okundu.

Kandıra Kent Meydanı’nda düzenlenen törene Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Garnizon Komutan Vekili Piyade Binbaşı Barış Koç, Kandıra Cumhuriyet Başsavcı Vekili Burak Demir, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, gaziler ve şehit yakınları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bando Ekibi katılımcılara 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu yaşattı. Programda halk oyunları grubu da sahne alarak yöresel oyunlar sergiledi. Akçakoca Anadolu Lisesi Öğrencisi Ömer Arslan ve Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Umut Ataç, 30 Ağustos Zafer Bayramı şiirleri okudu.

Ardından Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Garnizon Komutan Vekili Piyade Binbaşı Barış Koç ve Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez tören birlikleri ile halkı selamlayarak bayramını kutladı. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği program, askeri birliklerin tören geçidiyle son buldu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑