Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

400 Kandıralı askere uğurlama töreni

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ı ziyaret eden KANÇEV-DER Başkanı Musa Demir, Ağustos ayında yaklaşık 400 asker adayına “Asker Uğurlama Töreni” yapacakları söyledi

17 Temmuz 2012 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.656 kez okunmuştur

400 Kandıralı askere uğurlama töreni
400 Kandıralı askere uğurlama töreni
Ziyarette konuşan KANÇEV-DER Başkanı Musa Demir, derneğin 2012 yılı hedeflerinden ve projelerinden bahsetti, Ağustos ayında Kandıra’dan askere gidecek olan yaklaşık 400 asker adayına “Asker Uğurlama Töreni” yapacakları söyledi. Kandıra’yı güzel günlerin beklediğini belirten Demir, “Bizler birlik ve beraberliği inşa etmenin ve bu fırsatları bölge insanının faydasına çevirmenin amacı içindeyiz. Geçmişten ders alarak önümüzdeki güzel günlere sağlam adımlarla ilerlemek istiyoruz” dedi.
KANÇEV-DER’in isminden dolayı her zaman ilgisini çektiğini ifade eden Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, “İlçe başkanlığım döneminden bu yana önemsediğim ve birbirinden hiç bir zaman ayırt etmediğim Kandıra ve Köylerini böyle bir dernek çatısı altında toplamak oldukça memnuniyet verici dedi. Bölgemizde onlarca köy dernekleri mevcut ve hepsi birbirinden bağımsız ve habersiz hareket etmektedir, bunları ancak ismi ve hedefine uygun olan KANÇEV-DER bir araya getirebilir” şeklinde konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑