Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

AK Parti bu Pazar sandık başına gidecek

Ekim ayında ilçe kongrelerinin startını verecek Ak Parti Kocaeli’de bu Pazar delege seçimi heyecanı yaşanacak. Ekim ayında başlayacak olan ilçe kongreleri öncesinde 4 bin 800 delege üyelerin oylarıyla belli olacak.

21 Eylül 2024 Saat: 07:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 206 kez okunmuştur

AK Parti bu Pazar sandık başına gidecek
AK Parti bu Pazar sandık başına gidecek

AK Parti’de 22 Eylül Pazar günü 12 ilçede eş zamanlı olarak yapılacak delege seçimlerinde 305 bin üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Ekim ayında başlayacak olan ilçe kongreleri öncesinde AK Parti Kocaeli’de toplam 4 bin 800 delege Pazar günü yapılacak seçimlerle belli olacak.

KONGRE YAKLAŞIYOR
Seçilen delegeler ilçe kongrelerinde başkan ve ilçe yönetimlerini belirleyecek. Delege seçimlerinden sonra ise 19 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında 12 ilçenin kongreleri yapılacak. İlçe kongrelerinin ardından il başkanlığı seçimi yapılacak.

EN FAZLA ÜYE GEBZE’DE
Delege seçimi için en fazla üyesi olan Gebze’de 53 bin, İzmit’te 43 bin üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Her ilçeden 400 delege seçilecek. Kartepe’de 22 bin, Darıca’da 33 bin, Çayırova’da 24 bin, Dilovası’nda 10 bin 700, Derince’de 20 bin, Gölcük’te 24 bin, Körfez’de 28 bin, Kandıra’da 12 bin, Başiskele’de ise 20 bin 500 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

HANGİ İLÇELER DEĞİŞECEK?
Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından ilk ilçe kongresi 12 Ekim Cumartesi günü Kartepe’de yapılacak. İlçe kongreleri sonrası yapılacak olan il kongresi gerçekleşecek. AK Parti’de özellikle hangi ilçelerde değişim yaşanacağı çok merak ediliyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑