Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, ilçe ilçe delegelerle buluşuyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Talus, hafta sınu yapılacak Kartepe ve Darıca ilçe kongreleri öncesi delegelerle bir araya geldi. Talus, kongrelerin dünden geleceğe birlik ve beraberliğin pekiştiği, daha da güçlendikleri bir süreç olacağını ifade etti.

16 Ekim 2024 Saat: 09:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 430 kez okunmuştur

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, ilçe ilçe delegelerle buluşuyor
AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, ilçe ilçe delegelerle buluşuyor

AK Parti Kocaeli’de ilçe kongreleri bu hafta sonu başlıyor. İlk kongre Kartepe’de cumartesi günü Uzunçiftlik Düğün Salonu’nda. Mevcut Başkan Sadık Yılmaz’ın görevi devredeceği kongrede ortak Başkan Adayı Murat Yılmaz olacak. İkinci kongre Darıca’da pazar günü Bağlarbaşı Spor Salonu’nda. Darıca’da mevcut başkan Köksal Şakar yeniden ortak aday olarak belirlendi. Her iki kongre de saat 11.00’de başlayacak.

GENİŞ KATILIMLI
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, her iki kongreden önce delegelerle bir araya geldi. İlçe Belediye Başkanları, ilçe başkanları ve adayların da yer aldığı, geniş katılımlı delege toplantılarında konuşan Başkan Talus, kongrelerin dünden geleceğe birlik ve beraberliğin pekiştiği, daha da güçlendikleri bir süreç olacağını vurgulayarak şunları söyledi:

TALUS’UN MESAJI
“Daha çok insanı kucaklamak için kollarımızı daha çok açacağız. İçinden geçtiğimiz olağanüstü şartlarda ne parti içinde ne de seçmen arasında küskün, dargın, kırgın bırakmamak üzere bütün arkadaşlarımızla tempomuzu düşürmeden, hatta daha da artırarak çalışacağız. Kongrelerimizin negatif gündem kurgularına takılmadan, birlik ve beraberlik ruhuyla tamamlayacağız”.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑