Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

AK Parti Kızılcahamam kampına Kocaeli’den 10 başkan katıldı

AK Parti’nın belediye başkanları ile Kızılcahamam’da yaptığı istişare kampına Kocaeli’den 10 belediye başkanı katıldı. Toplantıda seçim sonuçları ve sokak hayvanları sorunu en önemli gündem maddesi oldu.

2 Temmuz 2024 Saat: 08:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 420 kez okunmuştur

AK Parti Kızılcahamam kampına Kocaeli’den 10 başkan katıldı
AK Parti Kızılcahamam kampına Kocaeli’den 10 başkan katıldı

AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimlerinin ardından seçim sonuçlarını iyi analiz etmek ve yol haritasını belirlemek amacı ile başlattığı kampların ilki geçtiğimiz ay milletvekilleri, partinin kurucuları ve MKYK üyeleri ile yapıldı. Ankara Kızılcahamam’da yapılan ilk kampın ardından ikinci kamp belediye başkanları ile yapılmaya başlandı. Kocaeli’den Büyükşehir ve 9 ilçe belediye başkanının katıldığı toplantıda bakanlar sunum yaptı, genel başkan yardımcıları bilgilendirmede bulundu. Bugün sona erecek kampta yerel seçim sonuçları ve sokak hayvanları meselesi de görüşülecek.

KOCAELİ’DEN 10 BAŞKAN KATILDI
Kocaeli’den toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez katıldı.

SEÇİM SONUÇLARI KONUŞULDU
İstişare ve değerlendirme kampında, 31 Mart yerel seçim sonuçları ve parti çalışmalarının yanı sıra ekonomi, enerji, tarım, ulaştırma, kültür ve turizm ile çevre konuları da görüşüldü. Kampta Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da sunum yaptı. Toplantıda ayrıca sokak havanları sorunu ile ilgili belediye başkanlarının görüşleri alındı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑