Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

AK Parti seçmeninin yüzde 15’i sandığa gitmemiş

AK Parti’nin bayramlaşma töreninde konuşan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti seçmeninin yüzde 15’inin sandığa gitmediğini söyledi.

18 Haziran 2024 Saat: 14:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 554 kez okunmuştur

AK Parti seçmeninin yüzde 15’i sandığa gitmemiş
AK Parti seçmeninin yüzde 15’i sandığa gitmemiş

AK Parti tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni, il binası önünde yapıldı Törende bir konuşma yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman AK Parti seçmeninin yüzde 15’inin sandığa gitmediğini söyledi. Seçimlerde sandığa gitmeyen partililerinin ziyaret etmek gerektiğini hatırlatan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Bir genel seçim yaşadık, milletimiz bize yetki verdi. Bir yerel seçim yaşadık, bu aziz millet bize bir mesaj verdi. Bu mesajı teşkilat mensuplarımızla birlikte endişeniz olmasın aldık. Ne gerekirse bu milletin verdiği mesaj neyse gereğini yapacağız. Ama bizim kendi dava ve yol arkadaşlarımızın yüzde 15’ine yakını sandığa gitmemiş. Bu bayramı da vesile ederek sandığa gitmeyen, bize kırgın dargın olan dava arkadaşlarımızı tek tek ziyaret edip yapmamız gereken neyse notu alıp gereğini yapmamız lazım diyorum” dedi.

“AZİZ MİLLETİMİZ BURUK BİR BAYRAM YAŞIYOR”
İsrail soykırımı nedeniyle bayramı buruk yaşadıklarını belirten Yaman, “Ne yazık ki Anadolu'da, coğrafyamızda, ülkemizde, şehrimizde buruk bir bayram yaşıyoruz. Hiç birimizin yüzü gülmüyor ne yazık ki bu bayramda. Siyonist işgalci İsrail devletinin Gazze'de insanlığın gözünün içine baka baka yapmış olduğu katliama ve Gazzelilerin Filistinlilerin bayramı yaşayamamalarından dolayı bugün yeryüzü coğrafyasında kan ve gözyaşı var. Aziz milletimiz de buruk bir bayram yaşıyor. Bu bayramların bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını bu aziz ve asil milletin geçmişte olduğu gibi tekrardan güçlü olmasını, güçlü olduğunda bütün insanlığı mutlu olduğu bu aziz milletin tekraren o günlere kavuşmasına vesile olmasını diliyorum” diye konuştu

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑