Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Alaybey Köyü;nde Hatim Merasimi

Kandıra;nın Alaybey Köyü;nde 2008 yılı yaz Kuran kursu başarı ile tamamlayan Alaybey Köyü Kuran Kursu öğrencileri ve Kurs Hocası Ünsal Kan bir hatim cemiyeti düzenleyerek...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.878 kez okunmuştur

Alaybey Köyü;nde Hatim Merasimi
Alaybey Köyü;nde Hatim Merasimi

Kandıra’nın Alaybey Köyü’nde 2008 yılı yaz Kuran kursu başarı ile tamamlayan Alaybey Köyü Kuran Kursu öğrencileri ve Kurs Hocası Ünsal Kan bir hatim cemiyeti düzenleyerek bu seneki kuran kursunu tamamladırlar. 

 

Hatim cemiyeti Alaybey Köyünde tüm davetlilerin katılımıyla 22 kursiyerin 13’ü Kuranı Hatim ederken gelen konuklara Kuran ve ilahi ziyafeti verdiler.3 ay süren kurs boyunca Kuran’ı hatim eden kursiyerler sevdikleriyle öğrendiklerini paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.Cemiyette tüm davetlilere pilav üzeri tavuk, tatlı ve ayran ikram edildi.En son bu cemiyetin dört yıl önce yapıldığını belirten kurs hocası Kan, bu tür cemiyet ve kursların devam edeceğini belirtti. 

 

Kuran Kursunda başarılı tüm kursiyerlere hediyeler verildi.Kurs da birinci Hazel Can, ikinci Arif Efe, üçüncü ise Furkan Şen seçildi.Ancak herkesten fazla alkış alan ve yaşına karşın hiç aldırmadan üç ay boyunca kurs gören kursiyer Şennur Duman 48 yaşındaki davetlilerin dikkatini çekti ve öğrenmenin yaşı olmadığını kanıtlamış oldu. 



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑