Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Ali Haydar Bulut’un istifası kabul edildi

31 Mart yerel seçimlerden önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atanan Ali Haydar Bulut, geçen hafta genel sekreter yardımcılığından alınarak Kentsel Yenileme ve Planlama Ofisi Başkanlığına getirilmişti.

24 Temmuz 2024 Saat: 10:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.092 kez okunmuştur

Ali Haydar Bulut’un istifası kabul edildi
Ali Haydar Bulut’un istifası kabul edildi

2004- 2009 ve 2014-2019 dönemleri arasında iki kez AK Parti’den Derince Belediye Başkanı seçilen Ali Haydar Bulut, 2019’da yeniden aday gösterilmemişti. Bulut, 14 Mayıs 2023 tarihinde Kocaeli Milletvekili aday adayı olan Bulut, aday listesine alınmamıştı. Bulut, 2023 yılı Eylül ayında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına atanmıştı.

BULUT, İSTİFA ETTİ

Yaklaşık 10 ay önce genel sekreter yardımcılığına atanan Ali Haydar Bulut, geçen hafta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından açıklanan üst düzey değişikliklerde yer aldı. Genel sekreter yardımcılığından alınan Bulut, yeni oluşturulan Kentsel Yenileme ve Planlama Ofisi Başkanlığına getirildi.

BÜYÜKAKIN İSTİFAYI KABUL ETTİ
Ancak Ali Haydar Bulut yeni görevi kabul etmedi. Aynı günün akşamında Başkan Büyükakın ile bir görüşme yapan Bulut, getirildiği yeni görevini kabul etmedi ve Başkan Büyükakın’a istifasını sundu. Başkan Büyükakın'ın, Bulut'un istifasını kabul ettiği öğrenildi.

BUNUN ALTINDA KİMSE BİR ŞEY ARAMASIN

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Ali Haydar’ı severiz. Oda bizi sever. Bize laf etti diye yol arkadaşımızın arkasından konuşmayız. Kendisi böyle tercih etmiştir. İstifa etti biz de istifasını kabul ettik. “Ben bu işi yapmak istemiyorum” dedi. Kendisi uygun bulmadı. Bunun altında kimse bir şey aramasın. Ben istişare yapmadan iş yapmıyorum. Biz istişare kültürü ile hareket ediyoruz. Durup dururken alınmış kararlar değil.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑