Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Balkan Türkleri Kandıra Sarısu;da

Kocaeli Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi ve üyeleri hafta sonunda Bekirpaşa Belediyesi;nin Kandıra Sarısu;daki tatil kampında gönüllerince piknik yapt...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.925 kez okunmuştur

Balkan Türkleri Kandıra Sarısu;da
Balkan Türkleri Kandıra Sarısu;da

Kocaeli Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi ve üyeleri hafta sonunda Bekirpaşa Belediyesi’nin Kandıra Sarısu’daki tatil kampında gönüllerince piknik yaptılar.

 

Sarısu’ya ilk defa geldiklerini belirten Kocaeli Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Muhsin Moralı “Burası gerçekten cennetten bir köşe. Eğlencemiz, pikniğimiz, denizi, deresi ve kumu ile çok farklı bir yer. Çok güzel bir gün geçirdik. Bizlere bu imkânı sağlayan Bekirpaşa Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Yıllardan beri Kandıra sahillerine geldiklerini belirten bazı dernek üyeleri de “Buralarda İstanbul belediyelerinin yaz kamplarını görüyorduk. Niye bizim belediyelerimizin yeri yok diye hayıflanıyorduk. Ama gördük ki artık bizimde çok güzel bir yerimiz olmuş. Bekirpaşa Belediyemizin Sarısu Gençlik Kampında bulunmaktan ve bir hayalimizin gerçekleşmiş olduğunu görmekten dolayı çok mutluyuz” dediler.

 

Eylül coşturdu.

Kocaeli Balkan Türkleri Kütler ve Dayanışma Derneği’nin davetlisi olarak Sarısu’da bulunan Türk Sanat Müziğinde Kocaeli’nin gururu olan sanatçı Eylül seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla katılımcıları coşturarak hoş anlar yaşattı. Pikniğine Dernek Genel Sekreteri Beyzat Karakaş, Derince Şube Başkanı Refik Çetin, Körfez 2. Başkanı Ahmet Uzun, Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Karaağaç, Kadın Kolları Dönem Başkanı Minnet Terlemez ve ikiyüzün üzerinde dernek üyesi ve aileleri katıldı

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑