Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Başkan;a Kandıra;da sevgi seli

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra;daki köy turunda, vatandaşların büyük sevgi çoşkusu ile karşılandı. Çalköy, Hacılar, Hediyeli, Akçaova ...

11 Mayıs 2009 Saat: 02:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.692 kez okunmuştur

Başkan;a Kandıra;da sevgi seli
Başkan;a Kandıra;da sevgi seli

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’daki köy turunda, vatandaşların büyük sevgi çoşkusu ile karşılandı. Çalköy, Hacılar, Hediyeli, Akçaova köylerinde çok sayıda vatandaş hizmetlerinden ötürü Başkan’a teşekkür etmek için adeta yarış ederken, köy evi açılışının yapıldığı Akıncı Köyü’nde ise coşku doruğa ulaştı.

                  

ÇALKÖY PARKE YAPILACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, beraberindeki AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Cengiz Kan ve yönetim kurulu üyeleri ile çıktığı köy turunda, ilk durak Çalköy oldu. Başkan Karaosmanoğlu, burada köy içindeki parke çalışmalarına ağırlık verilmesini ve köyün içinden geçen yola hız kesici bariyerler konulması talimatını verdi. Köylülerin sevgi gösterisinde bulunduğu Karaosmanoğlu, hizmetleri kırsal kesime yayarak, köyleri cazibe merkezi haline getirdiklerini söyledi.

                 

PANKARTLARLA KARŞILANDI

Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekilerin ikinci durağı Hacılar Köyü oldu. Köylülerle sohbet eden Karaosmanoğlu, tekerlekli sandalyedeki bir vatandaşa akülü araba sözü verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı, Akçaova’da yapımı süren sosyal tesisin en kısa zamanda bitirilmesi için talimat verdi. Daha sonra Akıncılar Köyü’ne geçen İbrahim Karaosmanoğlu, burada köylüler tarafından pankartlarla karşılandı. Köylüler, ellerindeki pankart ve sevgi gösterileri ile Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’na hizmetleri için teşekkür etti.

               

KÖY EVİNİ AÇTI

Gezdiği bütün köylerde, genç, yaşlı, kadın, erkek herkesten yoğun ilgi gören Başkan Karaosmanoğlu, Akıncı Köyü’nde Büyükşehir tarafından yaptırılan köy evinin de açılışını gerçekleştirdi. Köylülerin hizmetlerinden ötürü teşekkür ettiği Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Başbakanımız’ın da söylediği gibi, kentte ne varsa köyde de olsun istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Sizin bize verdiğiniz görevle, aşkla, güçle çalışıyoruz. Kocaeli köyleri ile birlikte örnek kent haline gelmeye başlamıştır. Kentten  köye göç başlamıştır’’ dedi.

              

ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’nun çocuk sevgisi gittiği köylerde yine kendini gösterdi. Bir anda Başkan Karaosmanoğlu’nun çevresini saran miniklerin, erozyona karşı çevrenin ağaçlandırılmasını isteyecek kadar bilinçli olması ise dikkat çekti. Eğitimci kökenli olduğu için çocuklara ayrı bir önem veren Başkan Karaosmanoğlu, çocukları çikolata ve çeşitli hediyelerle sevindirdi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑