Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Sağlık

Başkan Çeker: Kandıra sağlık çalışanlarının her zaman yanındayız, destekçisiyiz

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker; Kandıra’daki Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) görev yapan Aile Hekimi ve Aile Sağlığı çalışanlarının her zaman yanındayız, destekçisiyiz

19 Ekim 2024 Saat: 23:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 411 kez okunmuştur

Başkan Çeker: Kandıra sağlık çalışanlarının her zaman yanındayız, destekçisiyiz
Başkan Çeker: Kandıra sağlık çalışanlarının her zaman yanındayız, destekçisiyiz

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker; Kandıra’daki Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) görev yapan Aile Hekimi ve Aile Sağlığı çalışanlarını İlçe Sağlık Müdürlüğü Temsilcisi Bülent Aydoğdu ve Şube Denetleme Kurulu Başkanı Erkan Temel ile birlikte ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Şube Başkanı Çeker, "ASM’de görev yapan Aile Hekimi ve Aile Sağlığı Çalışanlarının 19 Ekim Cumartesi Ankara’da seslerini duyurmalarını değerli buluyor ve destekliyoruz” dedi.

HER ZAMAN YANLARINDA OLDUK.
Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Ömer Çeker, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: "Aile hekimliğinin uygulanmaya başlandığı günden itibaren sorunların çözülmesi adına yoğun bir mücadele veriyoruz. Cumartesi nöbetleri konusunda gösterdiğimiz kararlı duruş ile meselenin nasıl çözüldüğüne tüm aile hekimliği çalışanları şahittir. Yapılan kesintileri açtığımız davalarla iptal ettirdik. Başvurularımız ile bazı sorunları ortadan kaldırdık. Aile hekimleri ve aile sağlığı çalışanları ne zaman destek istedilerse verdik, her zaman yanlarında olduk. Türk Sağlık- Sen olarak biz aile hekimlerimiz ve aile sağlığı çalışanlarımızın mevcut sorunlarının çözülmesini beklerken yeni bir yönetmelik taslağı sahada konuşulmakta ve mağduriyetlerin katlanarak artacağı bu taslaktan kamuoyuna yansıyanlarda görülmektedir.

UYARIYOR VE DİKKAT ÇEKİYORUZ
Bunu kabul etmemiz, sineye çekmemiz mümkün değildir. Bir kez daha uyarıyor ve dikkat çekiyoruz; Sosyal taraflarla görüşülmeyen, aile hekimleri ve aile sağlığı çalışanlarının görüşüne başvurulmadan, çalışma hayatındaki sıkıntıları dikkate almadan hazırlanacak her yeni düzenleme sorunlar yumağına büyütmekten başka bir işe yaramayacaktır. Aile hekimlerimiz ve aile sağlığı çalışanlarımız sorunlarının çözülmesini beklemekte, mali ve özlük haklarında iyileştirmeler talep etmektedirler.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑