Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Başkan;dan Kandıra projelerine destek

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Kandıra Kaymakamı;nın projelerini beğendi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal;in, sunduğu projelere de...

11 Mayıs 2009 Saat: 02:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.712 kez okunmuştur

Başkan;dan Kandıra projelerine destek
Başkan;dan Kandıra projelerine destek

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Kandıra Kaymakamı’nın projelerini beğendi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal’in, sunduğu projelere destek sözü verdi. Kandıra’nın tarım arazilerinin bozulmadan cazibe merkezi haline gelmesi için her türlü hizmeti yapmaya hazır olduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, bunu bir görev olarak gördüklerini anlattı.

 

Kandıra Göze Çarpıyor

Kandıra’yı ziyareti sırasında Kaymakam Hazma Erkal’i makamında ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Muhtarların da hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam Erkal, tarım ve hayvancılık sektörünün ön plana çıkarılmasını istedi. Karadeniz Otobanı’nın ilçe merkezine yakın bir yerden geçirilmesini isteyen Kaymakam’ın bu isteğini destekleyeceklerini hatırlatan Karaosmanoğlu, “Ancak bu olay mühendislik işidir. Bize bir kanaat belirtmek görevi verilirse, kanaatimizi o yönde kullanırız. Çünkü bu olay Kandıra’yı kalkındırır” dedi.

              

Çiftçilere Destek

Görüşme sırasında sahil şeridinde yaz sezonu boyunca yapılan hayat kurtarma çalışmaları, tarım ve hayvancılık konuları ele alındı. Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, Kandıra yoğurdunun çok değerli ve ayrı bir lezzeti olduğunu belirterek, “Kandıra yoğurdunu bir simge haline getirip, çiftçilere gelir kapısı açmak istiyoruz. Bununla ilgili dört proje ürettik, sizden de projelerimize destek bekliyoruz” şeklinde konuştu. Bunun üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Kandıralı çiftçinin yararına olacak her projeye destek vereceğini açıkladı.

           

Teşekkür Plaketi

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Karadeniz sahillerinde cankurtaran timleriyle onlarca insanımızın canını kurtardık. Sahillerimizin temizliğini düzenlemesini yapıyoruz. Sahillerin olduğu kadar Kandıra yoğurdu da meşhur. Bu ve bunun gibi tarım ve çiftçiliği bu bölgede harekete geçirecek tüm projelere açığız” diyerek, gelecek projeleri destekleyeceklerini söyledi. Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, Başkan Karaosmanoğlu’na, her hafta yüz öğrenciyi tiyatroya götürdüğü için teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑