Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Başkan Köken, birlik mesajı verdi

AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı’nın kuruluşundan bu yana görev yapmış ilçe başkanlarını makamında ağırlayan Başkan Köken, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

19 Aralık 2015 Saat: 00:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.327 kez okunmuştur

Başkan Köken, birlik mesajı verdi
Başkan Köken, birlik mesajı verdi

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı’nın kuruluşundan bu yana görev yapmış ilçe başkanlarını makamında ağırladı. AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder, AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı merhum Mahir Yıldırım'ın oğlu Nuri Yıldırım, eski ilçe başkanları Mustafa Akkoç, Remzi Önen ve Muhsin Tekol ile görüşen Başkan Köken, kendilerine partiye kattıkları emeklerinden ötürü teşekkür ederek, Kandıra Belediyesi saati hediye etti.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Birlik ve beraberlik vurgusu yapılan görüşmede konuşan Başkan Köken, “Partimizin kuruluşundan bu güne kadar görev yapan büyüklerimizin bizleri ziyarete gelmesinden onur duyduk” dedi. 1 Kasım seçimlerinde elde edilen başarıyı değerlendiren başkanlar, birlik ve beraberlik içinde çalışmalara devam edeceklerini ifade etti. Kandıra’nın bu zamana kadar Başbakan ve Dış İşleri Bakanı çıkarttığına dikkat çeken Başkan Köken, bundan sonraki süreçte de Kandıra’nın önemli isimler çıkartması için birlik ve beraberlik içinde gerekli çalışmaları sürdüreceklerini belirtti. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑