Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Başkan Özder ve Köken’den eski başkanlara başarı plaketi

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez ve gençlik kolları eski başkanları Ayhan Kılıç, Erhan Öztürk ve İskender Yazıcı’ya plaket verdi.

17 Aralık 2015 Saat: 17:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.629 kez okunmuştur

Başkan Özder ve Köken’den eski başkanlara başarı plaketi
Başkan Özder ve Köken’den eski başkanlara başarı plaketi

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez, gençlik kolları eski başkanları Ayhan Kılıç, Erhan Öztürk ve İskender Yazıcı, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i makamında ziyarette bulundu. Seçim çalışmaları boyunca yoğun emek harcayan mahalle muhtarları, müşahitler ve vatandaşlara plaket veren Başkan Köken, ziyaretine gelen misafirleriyle hem gündem değerlendirmesi yaptı hem de 1 Kasım seçimlerindeki yoğun çalışmalarından dolayı kendilerini plaketle ödüllendirdi.  

AZİMLE AŞKLA YÜRÜYECEĞİZ

Başkan Köken yaptığı konuşmasında, “Partimizde bayrak değişimleri olsa da memleket sevdalısı olan tüm dava arkadaşlarımızla el ele vererek çalışacağız. Ülkemiz için genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı bu yolda azimle, aşkla yürüyeceğiz. Önümüzdeki engelleri sadece ve sadece çalışarak aşacağız. Genç bir nüfusa sahip olmanın verdiği avantajları da iyi değerlendireceğiz. Gençlerimizin vatanını, milletini ve bayrağını seven bir birey olarak yetişmesi için çaba sarf ediyoruz. Gençlerimize güveniyoruz, onların ürettiği yeni fikirlere her zaman açık olacağız” dedi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑