Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Büyükakın, ‘vizyonsuz’ diyen Sarı’ya Kandıra’da cevap verdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, kendisine ‘vizyonsuz’ diyen Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Sarı’ya “Bana Bana vizyonsuz dediğinde, bize oy veren halkın iradesine de saygısızlık etmiş olursunuz” şeklinde cevap verdi

9 Temmuz 2024 Saat: 06:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 833 kez okunmuştur

Büyükakın, ‘vizyonsuz’ diyen Sarı’ya Kandıra’da cevap verdi!
Büyükakın, ‘vizyonsuz’ diyen Sarı’ya Kandıra’da cevap verdi!

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, verdiği röportajda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni Genel Sekreteri Hayri Baraçlı’nın ulaşım sorununu çözmek istemesi ile ilgili sorulan soruya, “Onların sorun çözme vizyonu yok. Muhtemelen onu geldiğimiz zaman biz çözeceğiz” şeklinde cevap vermişti. Kandıra İlçe Başkanlığının 109’uncu İlçe Danışma Meclisi’ne katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Sarı’nın sözlerine cevap vererek “Halkın iradesine saygı duymayı öğren. Bana vizyonsuz dediğinde, bize oy veren halkın iradesine de saygısızlık etmiş olursunuz” ifadelerinde bulundu.

KANTARIN TOPUZU KAÇTI
Büyükakın’ın konuşması: “Biz işlerimizi yaparken muhalefet sadece konuşuyor. Dikkat ederseniz, ana mevzuları da Büyükşehir Belediyesi. Haber olmak isteyenler bize laf söylüyorlar. Ona bir şey söylersek dikkat çekersek haber oluruz diyorlar. Onları anlıyorum. Siyasette gündem olabilmek için kendi belediyelerindeki güzel şeylerden bahsetmek yerine, öyle bir şey yok çünkü, bizleri konuşuyorlar. Kantarın topuzunu kaçıran şeyler yapıyorlar. Vizyonu nasıl anlayacağız? Buna kim karar verir? Halk verir. Belediye başkanının notunu kim verdi? Halk verdi.

Halkın iradesine saygı duymayı öğren. Bana vizyonsuz dediğinde, bize oy veren halkın iradesine de saygısızlık etmiş olursunuz. Heykel yapmak bir vizyon göstergesi ise haklılar. Şunu yapmıyorsunuz derler, o konu biter hep kenarına bir kulp takarlar. Teleferik yapamazsınız diyorlardı. Bunların hepsini unuttular şimdi. Teşekkür ediyorlar mı? Hayır. Bu bizim geçmiş dönemlerde ki belediye başkanlarımızın vaadiydi demiyorlar. Biz yaptık mı? Yaptık. Ben bu teleferiği yapacağım bakın mahcup olursunuz demiştim. Bunun aynısını tramvay için demişlerdi. Metro üzerinden Kocaeli’nin kaynakları Kocaeli’de kalıyor. Ne dediler? Beceremedi, Ulaştırma Bakanlığı’na devretti dediler. Vatandaş bunları unutuyor.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑