Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

CHP Kocaeli’den kalabalık bayramlaşma!

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde CHP Kocaeli İl ve İlçe Örgütleri bayramlaştı. Geleneksel bayramlaşma programı, İzmit İlçe Başkanlığı önünde yapıldı.

18 Haziran 2024 Saat: 14:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 568 kez okunmuştur

CHP Kocaeli’den kalabalık bayramlaşma!
CHP Kocaeli’den kalabalık bayramlaşma!

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Kocaeli İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı sebebiyle bayramlaşma programı yapıldı. CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve CHP İzmit İlçe Örgütü ev sahipliğindeki bayramlaşmada CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Yıldızlı ve Nail Çiler, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, İzmit Belediye Meclis CHP Meclis Üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) geçmiş dönem Başkanvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli geçmiş dönem Milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Kocaeli İlçe Örgütleri'nin Yöneticileri ve partililer katıldı. Programda örgütün geçmişi ve bugünü bir araya gelerek bayramlaştı.

“DAHA İYİ BAYRAMLARDA BİR ARAYA GELECEĞİZ”
Bayramlaşma programında ilk konuşmayı İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan gerçekleştirdi. Ercan konuşmasında, “Güzel bir bayram gününde yine bir aradayız. Çok kıymetli ailemiz. Böylesi bir bayram gününde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden ortancaların yanaklarından öpüyorum. Cumhuriyet Halk Partimizi çınarı altında daha iyi Bayramlarda bir araya geleceğiz Bugün burada hep birlikte bir aradayız” dedi.

“İNŞALLAH YÜZÜMÜZ HEP BÖYLE GÜLER”
İl Başkanı Bülent Sarı ise, “Kıymetli ailem. Cumhuriyet Halk Partisinin tüm fertlerinin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. İnşallah yüzümüz hep böyle güler. Bayramdan önce kaybettiğimiz büyüklere rahmet diliyorum. Hepinize sevgilerimi saygılarımı sunuyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑