Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

CHP Kocaeli İl Başkanı Sarı’dan Büyükakın’a Kandıra ile ilgili yanıt

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e karşı Kandıra ile ilgili açıklamalarına cevap verdi.

16 Eylül 2024 Saat: 06:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 349 kez okunmuştur

CHP Kocaeli İl Başkanı Sarı’dan Büyükakın’a Kandıra ile ilgili yanıt
CHP Kocaeli İl Başkanı Sarı’dan Büyükakın’a Kandıra ile ilgili yanıt

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı açıklamasında “Tahir Bey her sıkıştığında Kocaeli İl sınırından dışarı kaçıp Büyükşehir Belediye Başkanlarımızı hedef almaya çalışıyor. Bir türlü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu kabul etmeyen Tahir Başkana bir daha ki dönemde partisinin Genel Merkezinde bir görev yapmasını tavsiye ediyorum.” derken, devamında şu ifadeleri kullandı:

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINI BECEREMEYECEK!
“Anlaşılan icraat makamı olan Büyükşehir Belediye Başkanlığını beceremeyecek. Yaptıklarından çok yıktıkları ile gündeme gelen Tahir Bey'in açtığı yaraları sarmak da bir dahaki dönem de Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Başkanına düşecek. İnterteks'i yıkıp Kayseri'de 2 milyona ihale edilen kitap fuarını 38 milyona ihale eden Çadır Belediyeciliği anlayışı ile bu kent ancak en borçlu belediye olur. Hazineye olan borcu ödemesinden umudumuzu kestik bari daha borçlandırmasın bu kenti kâfidir.

HALK ÖZGÜR ÖZEL’E KOŞMUŞ VE YARDIM İSTEMİŞTİR
Kandıra'da halkın sesini duymazdan gelen ÇED toplantısında halka sağır olup bürokratları ile alicengiz oyunları oynayan Tahir Bey bugün görsün ki halk Özgür Özel'e koşmuş ve yardım istemiştir. Halkın AKP iktidarından umudunu kestiği ortadadır. Genel Başkanımızın çağrısına uyun ve Kasım 2025'te sandıklara buyurun. Bu milletin 2 buçuk yılını daha çalmayın.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑