Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Dağtekin ve Cici, görevinden istifa etti

Kandıra Gençlerbirliği Başkan Vekilliği görevini yapan Ramazan Dağtekin ve Kandıra Gençlerbirliği Spor Kulübünün yöneticisi Mücahit Cici görevinden istifa ettiğini açıkladı

14 Ağustos 2024 Saat: 09:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.047 kez okunmuştur

Dağtekin ve Cici, görevinden istifa etti
Dağtekin ve Cici, görevinden istifa etti

Kandıra Gençlerbirliği Başkan Vekilliği görevini yapan Ramazan Dağtekin ve Kandıra Gençlerbirliği Spor Kulübünün yöneticisi Mücahit Cici görevinden istifa ettiğini açıkladı.

RAMAZAN DAĞTEKİN GÖREVİNDEN AYRILDI

Ramazan Dağtekin, Kandıra Gençlerbirliği Başkan Vekilliği görevinden istifa ettiğini şu ifadeleri kullanarak açıkladı: “2022- 2024 Sezonlarında Başkan Vekilliği görevi yapmaktan büyük onur ve gurur duyduğum Kandıra GB Spor kulübünde bayrak değişimi için görevimden ayrılmış bulunmaktayım.

Özellikle 2022-2023 sezonundaki kulübümüzün 70.yılındaki 4 yıllık şampiyonluk hasretini bitirip Kulübümüzü yeniden Kocaeli Süper Amatöre(SAL) taşıdık. Gençlerimize yatırım Geleceğimize yatırım sloganı ile;

Kulübümüze Başta Kickboks branşımızı açıp ülkemizde, Avrupa’da ve Dünya’da Başarı dereceleri yakaladık. Basketbol branşımızı açıp ilçemizdeki gençlerimizle sporu tanıştırdık. Kulüp binamızı revize edip yeni bir buluşma adresi yaptık.Kocaeli’de belki bir ilk olarak protokol tribününü ailelerimize ve bayanlarımıza özel olarak kendilerini misafir ettik.

Kulübümüzün Sosyal medya hesaplarını açtık ve ülke dışındaki, memleketimizdeki kandıralı hemşehrilerimizle ilçemizin özlemini dindirip yüzbinlerce erişim elde ettik. Memleketimizin çeşitli yerlerinde, İlimizde ve ilçemizde sayısız ziyaretler gerçekleştirdik kulübümüzü unutturmadık destek istedik.

Yaptığımız bu güzel projelerde kulübümüze değer katmaya çalıştık. “Yönetim kurulunca verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştım” Bir payımız olmuş ise mutlu olmaya çalıştık.Yapmış olduğumuz onurlu görevde Bizleri her zaman destekleyen Başta Kulübümüzün Ana Sponsoru Orzax Türkiye Ailesine, kulübümüz’de beraber görev yaptığımız yönetim kuruluna,Teknik ekibe ve sporcularımıza, ilçemizin protokolüne ve Büyüklerine, İlçe esnaflarımıza, renktaşlarımıza taraftarlarımıza Teşekkür ederim.Yeni sezonda tüm sporcularımıza,teknik heyete ve yeni yönetim kuruluna başarılar dilerim. Saygılarımla.”

MÜCAHİT CİCİ GÖREVİNİ BIRAKTI

Mücahit Cici, Kandıra Gençlerbirliği Spor Kulübünün yöneticiliğini bıraktığını şu ifadelerle paylaştı: “İlçemizin Ortak değeri olan Kandıra Gençlerbirliği Spor Kulübünün 2022-2023 sezonunda görev aldım. Ekip olarak yarattığımız sinerji ile adeta tüm camia kenetlendi.

Bu enerji ile sezonu şampiyon olarak tamamladık. Bizlere maddi manevi destek veren tüm dostlarımıza, esnafımıza, üyelerimize, gönüllülerimize. Orzax Türkiye ailesine, sporcularımıza hocalarımıza, beraber çalıştığımız yönetim kuruluna teşekkür ederim. Yeni yönetime yeni sezonda başarılar dilerim. Kandıra’ya sahip çıkmak kandıranın gençlerine sahip çıkmakla başlar. Kandıra’nın gençlerine sahip çıkmak kandıranın geleceğine sahip çıkmaktır.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑