Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Dalından Müşteriye Satış

Her gün organik besin bulunması zor olan ve bulunsa bile parası el yakan besinler Kefken üzerinde kendi dalından kopararak alabiliyorsunuz.

11 Mayıs 2009 Saat: 19:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.714 kez okunmuştur

Dalından Müşteriye Satış
Dalından Müşteriye Satış

Her gün organik besin bulunması zor olan ve bulunsa bile parası el yakan besinler Kefken üzerinde kendi dalından kopararak alabiliyorsunuz.

 

Organik besin bulmak zor oldu şu günlerde, hatta organik besin pazarları kurulur oldu.Fiyatları ise el yakıyor.Ancak Kandıra- Kefken yolu üzerinde Alaybey köyü sapağında 10 yıldır burada hizmet veriyor.İsterseniz bahçeye girerek kendiniz toplayabilir, vaktim yok derseniz tezgahtan alabilirsiniz.

 

Dalından Müşteriye

22 yıldan beri pazarcılık yapan ve 10 yıldan beri Alaybey sapağında hizmet veren Muhammet Efe 10 dönüm arazinin üzerine kurulu olan bahçesinin hemen önüne tezgah kurarak ister bahçeye giriyorlar, isterlerse tezgahtan alıyorlar.Şu günlerde organik besine hasret kalan turistler bir alan birkez daha almaya geliyor dedi.Bahçede ise 5 çeşit biber türü, kavun, karpuz, domates, patlıcan, taze süt mısır, fasulye çeşitleri bahçede dalından koparark poşetlerine koyabilirler diye belirti. Dalından %100 organik besinlerin fiyatlarına bakacak olursak karpuz: 50 ykr, kavun:1ytl, patlıcan 1ytl, fasulye: 1,5ytl, domates 750ykr, biber 1ytl, salatalık 1ytl dedi.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑