Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

DEVA Kocaeli’de yeni Başkan Katı oldu

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli 2. Olağan Kongresi’nde il başkanlığa tek aday olan Yunus Emre Katı yeni başkan oldu.

1 Temmuz 2024 Saat: 06:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 260 kez okunmuştur

DEVA Kocaeli’de yeni Başkan Katı oldu
DEVA Kocaeli’de yeni Başkan Katı oldu

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli 2. Olağan İl Kongresi bugün, Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımı ile İzmit’te bulunan bir otelde gerçekleştirildi. Kongreye Babacan’ın yanı sıra İl Başkanı Zeynep Sudan, il yöneticileri, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Mevcut başkan Zeynep Sudan’ın aday olmadığı kongrede tek aday 31 Mart Yerel Seçimlerinde Karamürsel Belediyesi Başkan Adayı olan Yunus Emre Katı oldu. Sudan, kongrede gerçekleştirdiği konuşmasında makamların geçici olduğunu söyleyerek veda etti. Yeni Başkan seçilen Katı, konuşmasında Kocaeli’ye derman olacaklarını söyledi.

HER İLÇEDE OLACAĞIZ
Konuşmasına kendini tanıtarak il başkanlığına talip olduğunu söyleyen Yunus Emre Katı, devamında ise “Kocaeli şehrimizin liyakatli kadrolarla yönetilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Üniversite okumak için şehir dışına giden öğrencilerimizin dönmek için heyecan duyduğu bir Kocaeli istiyoruz. Depreme hazır bir Kocaeli istiyoruz. Kocaeli İl Başkanlığı’na seçildiğimiz sürece ben ve yönetimim liyakatle çalışacağız. Kocaeli halklarının derdine derman olan bir kültürle devam edeceğiz. Her ilçede biz olacağız, karşılaştığımız engeller bizi yıldırmayacak. Çünkü biz haklı olmanın verdiği güç ile mücadele edeceğiz” dedi.

ASİL YÖNETİM
Abdurrahman Yıldız, Ahmet Yaman, Aliye Güler, Bahadır Talgırat, Büşra Emir, Ensar Baturman, Ercan Aktan, Esra Gökoğlu, Eyüp Çınar, Fırat Gülağız, Görkem Borataner, Gülay Yılmaz, Hande Sayan, Harun Arslan, Hasan Erduran, Hatip Torgay, Kadir Abbasioğlu, Kadir Özdemir, Mehmet Akif Yılmaz, Mehmet Fatih Yaşar, Mesut Vural, Nazlı Uslu, Neriman Kuş, Neslihan Erez, Nurbanu Yalçın, Sevinç Aytin, Taner Aydın, Yasemin Ateş, Zekeriye Çıldır

İL DİSİPLİN ASİL
Muhammet Ali Ünsür, Kemal Memiş, Ali Çelik, Alican Araç, Sevinç Sucak

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑