Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Gebze Kandıralılar 10 yaşında

Gebze'deki Kandıralılar, kurdukları derneklerin 10. yılında bir araya geldi. Hegsogone Hotel havuz başında gerçekleşen kutlama, coşkulu bir şekilde gecenin ilerleyen...

11 Mayıs 2009 Saat: 02:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.761 kez okunmuştur

Gebze Kandıralılar 10 yaşında
Gebze Kandıralılar 10 yaşında

Gebze'deki Kandıralılar, kurdukları derneklerin 10. yılında bir araya geldi. Hegsogone Hotel havuz başında gerçekleşen kutlama, coşkulu bir şekilde gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü

 

KENAN Sert Başkanlığındaki Gebze Kandıra Merkez Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştire Derneği 10. yaşını Bayramoğlu Hegsogone Hotel’de kutladı. Hegsogone Hotel havuz başında gerçekleşen kutlamaya Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Recep Yıldız, Başkan Yardımcısı Günay Gülcü, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Protokol Sorumlusu Yüksel Özdemir ve Gebze’de yaşayan Kandıralılar katıldı.

 

Kandırayı İhmal Etmemeliyiz

Gebze Kandıralılar Derneği Başkanı Kenan Sert, “Derneğimizi 10.cu yılına taşıyanlara binlerce teşekkür ediyor, ebediyete uğurladıklarımıza rahmet diliyorum. Birlikteliğimizi her gün daha da güçlendirmeli, doyduğumuz yere hizmetlerimizi sürdürürken, doğduğumuz yer Kandıra’yı da ihmal etmemeliyiz.” dedi.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Recep Yıldız, “Kocaeli ’de ondan fazla derneğimiz var. Gebze Kandıralılar Derneğimiz istikrar içersinde sürdürdüğü çalışmaları ile hepsinin önünde. Nice 10 yıl kutlamalarında beraber olmak dileği ile emeği geçenleri kutluyorum.” dedi.

 

Kocaeli'nin Yükselen Yıldızı

Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, “Kandıralıların bulundukları yerlerde demokratik haklarını kullanmadaki başarıları, örgütlü toplum haline gelmeleri ve organizasyonlarını yaşatmaları hepimiz için sevinç kaynağı olmuştur. Doğduğunuz yere olan ilginiz her türlü takdiri hak etmekte. Kandıra Kocaeli’nin yükselen yıldızı. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Sedat Durmuş’un sunup yönettiği 10. yıl kutlamasında; Dernek çalışmalarına gösterdiği yakın ilgi sebebi ile Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal’a, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Recep Yıldız’a teşekkür plaketleri takdim edildi. Ayrıca Gebze Kandıralılar Derneğinin kurucu üyeleri; Himmet Fidan, İbrahim Gündoğdu, Raif Uztürk, Nurol Akkoç ve Kenan Sert’e 10. yıl tebrik ve teşekkür plaketleri verildi. Klarnet üstadının da yer aldığı Hegsogone Hotel sanatçıları, Gebze’de yaşayan Kandıralılara havuz başında unutulmaz bir gece yaşattılar.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑