Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Hasan Bitmez’in adı İzmit’te yaşayacak

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili merhum Hasan Bitmez’in adının verildiği park ailesi, kent protokolü ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımı ile açıldı.

14 Eylül 2024 Saat: 08:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 359 kez okunmuştur

Hasan Bitmez’in adı İzmit’te yaşayacak
Hasan Bitmez’in adı İzmit’te yaşayacak

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, Türkiye Büyük Millet Meclisi kürüsünde yaptığı konuşma esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Merhum Bitmez’in anısına İzmit Belediyesi tarafından Alikahya’da açılan parka ‘Hasan Bitmez Parkı’ adı verildi.

Parkın açılışı merhum Bitmez’in ailesi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcıları Gökan Zeybek ve Gökçe Gökçen, CHP Kocaeli İl Başkanvekili Sadun Azak, Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko ve Nail Çiler, Saadet Partisi TBMM Grup Başkanvekili Bülent Kaya, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Birol Aydın, Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, ilçe başkanları, yöneticiler, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katılım sağladı.

Merhum Bitmez’in eşi Safiye Bitmez, konuşmasında şunları söyledi: “Hasan Bitmez’in hayatının büyük bir bölümünün geçtiği bu şehirde isminin yaşatılmasına vesile olan İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ve İzmirlilere teşekkür ediyorum. Hasan Bitmez’in adını yaşatmak için buradayız. Benim için o ömrünü davasına adayan bir adamdı. Onun mücadelesi parti meselesi değildi, insanı esas alır herkes için çalışırdı. Kimseyi ayrıştırmazdı. Böylesine anlamlı bir hareketle Hasan Bitmez’in adının bir parka verilerek onun hatırasının yaşatılmasını da çok zarif ve dokunaklı bulduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum.”

Programa katılım sağlayan Saadet Partisi Grup Başkanvekili Bülent Kaya ise, “Hasan Bitmez, muhalefetin sesini yükseltmek ve milletvekilliği kürsü hakkını savunmak için bu konuşmayı yaparken hayatını orada kaybetti. İyiliği herkes düşünür ama olması gerekeni herkes yapamaz. Ben de herkesin Saadet Partisi Grubunun devam etmesine dair temennileri için bir dönemde yapılması gereken adımı attığı için Sayın Genel Başkanına huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum. Biz Sayın Merhum Hasan Bitmez'i unutmayacağımız gibi onun sözünün güçlendirilmesine dair verilen hiçbir desteği Allah'ın izni ile unutmayacağız” ifadelerinde bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑