Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

İzmit Erzurumlular Derneği kahvaltıda buluştu

Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle İzmit Erzurumlular Derneği Öğretmenevi'nde İlçe müftüleri ve İmamlara bir kahvaltı verdi.

14 Ekim 2024 Saat: 06:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 764 kez okunmuştur

İzmit Erzurumlular Derneği kahvaltıda buluştu
İzmit Erzurumlular Derneği kahvaltıda buluştu

İzmit Erzurumlular Derneği Başkanı Zülküf Era'nın kusursuz ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıda Kocaeli Eski Milletvekili ve MYK üyesi İlyas Şeker, Kocaeli Erzurum Dernekler Başkanı Tekin Dursun, Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, İzmit Müftüsü Doç. Dr. M. Reşat Şallı, Kartepe Müftüsü A. Nuri Bayrak tutan, Kandıra Müftüsü Rahmi Sancar, Başiskele Müftüsü Aşur Akyol, Derince Müftüsü B. Sinan Yazıcı ile Din görevlilerinin yanısıra Erzurumlu meclis üyeleri ve iş adamları hazır bulundu.

Kahvaltıda ilk konuşmayı ev sahibi Zülküf Eta yaptı. Eta konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajları vererek, din görevlileri haftasınsa daha halka açık programlar galılması gerektiğinin önemini vurguladı.

Kahvaltıda daha sonra söz alan Federasyon Başkanı Tekin Dursun ise Erzurumlular olarak herdaim devletin yanında olduklatını belirterek, din görevlisi hemşerilerimizin herzaman yanındayız, desteğimiz gerektiği heryerde varız mesajını verdi.

Kahvaltıda daha sonra konuşan Erzurumlular vakfı Başkanı Ahmet Önal'da Kocaeli'de yaşayan Erzurumlular olarak Kocaeli de bizim Erzurum kadar memleketimiz, gelişimi için her daim en ileri seviyelerde çalışmata devam etmeliyiz şeklinde konuştu. Kahvaltı programı edilen dualar ve hoş sohbetlerin ardından son buldu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑