Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

İzmit Kandıra yolundaki feci kazanın şoförünün ifadesi ortaya çıktı

İzmit Kandıra yolunda hafriyat kamyonunun kırmızı ışıkta otomobillerin arasına dalması sonucu Miray ve Elif hayatını kaybetmişti. Feci kazada tutuklanan kamyon sürücüsü Yusuf Y. ifadesinde frenlerinin tutmadığını söyledi.

24 Temmuz 2024 Saat: 10:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.547 kez okunmuştur

İzmit Kandıra yolundaki feci kazanın şoförünün ifadesi ortaya çıktı
İzmit Kandıra yolundaki feci kazanın şoförünün ifadesi ortaya çıktı

İzmit Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde yaşanan feci kaza ülke genelinde yürekleri dağlamıştı. Kırmızı ışığın yanması nedeniyle İzmit istikametine hareket etmeyi bekleyen 38 AFN 983 ve 16 FCH 74 plakalı otomobillere, trafik ışıklarında hızını alamayan 41 APV 561 plakalı kamyon feci bir şekilde çarptı. Akılalmaz kazada şoför Şenol Kaya ve eşi Hatice Kaya ağır yaralanırken kızları Elif Kaya (7) ile Miray Kaya (14) hayatını kaybetti. Kahreden kazanın ardından kamyonu olay yerinin 2 km ilerisine bırakarak kaçan sürücü Yusuf Y., jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

KUSURLU BULUNDU

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Yusuf Y. ifadesi ortaya çıktı. Kamyon sürücüsü kaza anı öncesi ışıklara yaklaştığında frenlerinin tutmadığını ve bu sebeple duramadığını belirterek pişman olduğunu, korkup kaçtığını söyledi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında sürücü Yusuf Y. ‘kavşakta hızını azaltmamak ve arkadan çarpmak’ suçlarından kusurlu bulundu. Yusuf Y.’nin kullandığı araç teknik incelemeye alınırken frenlerin tutup tutmadığı bilirkişi raporu ile belirlenecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑