Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kamyonun çarpığı araçta 2 kız kardeş yaşamlarını yitirdi

İzmit Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde kamyonun trafik ışıklarında bekleyen otomobillerin arasına daldığı kazadan acı haber geldi,13 yaşındaki Miray ve 6 yaşındaki Elif hayatlarını kaybetti.

19 Temmuz 2024 Saat: 12:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.242 kez okunmuştur

Kamyonun çarpığı araçta 2 kız kardeş yaşamlarını yitirdi
Kamyonun çarpığı araçta 2 kız kardeş yaşamlarını yitirdi

Kaza, İzmit Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde meydana geldi. İddialara göre: 38 AFN 983 ve 16 FCH 74 plakalı otomobillere İzmit istikametine seyir halinde olan 41 APV 561 plakalı kamyon çarptı. Olay yerinden uzaklaşan kamyon sürücüsü, jandarmaya teslim oldu.

İhbar üzerine bölgeye İtfaiye, Sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan çalışmanın ardından araçta bulunan otomobil sürücüsü Şenol Kaya, küçük kızı Elif Kaya(6) Kocaeli Şehir Hastanesine kaldırıldı. Anne Hatice ve kızı Miray Kaya ise KOÜ Araştırma ve Uygulama ve Hastanesine kaldırıldı. Elif ve ablası Miray(13) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Miray Kaya(13) ve kardeşi Elif Kaya(6)’nın hastanede tamamlanan işlemlerinin ardından cenazeleri ailelerine teslim edildi. İki kardeş Kartepe Şirinsulhiye Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şirinsulhiye Mezarlığında toprağa verildi. Öte yandan Miray Kaya’nın bu yıl Lise’ye, kardeşi Elif’in ilkokula başlayacağı öğrenildi.

Anne Hatice Kaya’nın durumu ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Çiçekçilikle uğraşan emekli baba Şenol Kaya’nın vücudunda kırıklar oluştuğu hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑