Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra Belediye Başkanı Ölmez; Bizden koparmak isteyenler tozunu silkeler

Kandıra İlçe Başkanlığının 109’uncu İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, konuşmasında “Bizden bir şey koparmak isteyenler tozunu silkeler” ifadelerinde bulundu.

9 Temmuz 2024 Saat: 06:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.170 kez okunmuştur

Kandıra Belediye Başkanı Ölmez; Bizden koparmak isteyenler tozunu silkeler
Kandıra Belediye Başkanı Ölmez; Bizden koparmak isteyenler tozunu silkeler

AK Parti Kocaeli’nin 31 Mart Yerel Seçimleri ardından gerçekleştirdiği ilçe danışma meclisleri devam ediyor. Kandıra İlçe Başkanlığının 109’uncu İlçe Danışma Meclisi partililerin katılımları ile Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Danışma meclisi öncesinde Turan Kültür Merkezi’ne giden yollar çok sayıda polis ve zabıta ekipleri tarafından kapatılarak güvenlik önlemi alındı. Programın başlaması ardından kısa süreli alınan önlem kaldırılarak yollar sivil araçların girişine açıldı.

YOĞUN KATILIM
Programa, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MKYK Üyesi İlyas Şeker, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Kocaeli İl Koordinatörü Alper Görçeker, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Alper Tokgöz, Sağlık eski Bakanı M. Kazım Dinç, Kandıra Belediyesi eski başkanı Adnan Turan katılım sağladı.

TOZUNU SİLKELER
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ardından AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Alper Tokgöz, açılış konuşmasında yerel seçimlerde çalışan partililere teşekkür etti. Kandıra Belediye Başkanı ise “Bize bu layık görerek 31 Mart Seçimlerinde AK Parti ve Cumhur İttifakı’na Kandıra Belediyesi’ni teslim eden herkese teşekkür ediyorum. Hedefimiz 2028, o zaman daha iyisini yapacağız. Siz ne isterseniz, biz oradayız. Siz ne isterseniz onu yapmak için çalışacağız. Biz kolları sıvadık, sizlere güveniyoruz. Biz bir takımız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizden bir şey koparmak isteyenler tozunu silkeler. İnşallah dallarımız yeşillenecek ve ağacımız gürlenecek. Kaleyi terk etmeyenlerle beraber davamızı ileriye taşıyacağız” ifadelerinde bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑