Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra Belediyesi’nin 2025 Yılı Bütçesi 528 milyon 800 bin TL

Kandıra Belediyesi’nin 2025 yılı bütçesi, Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Başkan Erol Ölmez “Ayakları yere basan bir bütçe ile ilçemize en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Belediyemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi

10 Ekim 2024 Saat: 18:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.536 kez okunmuştur

Kandıra Belediyesi’nin 2025 Yılı Bütçesi 528 milyon 800 bin TL
Kandıra Belediyesi’nin 2025 Yılı Bütçesi 528 milyon 800 bin TL

Kandıra Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu, Belediye Başkanı Erol Ölmez’in yönetiminde gerçekleştirildi. Meclisin ana gündemi olan 2025-2029 stratejik planın tutulması ve 2025 Mali Yılı bütçe tasarısı oy birliği ile onaylandı.

Buna göre, kurumun 2025 yılı bütçesi 528 milyon 800 bin TL olarak kabul edildi. Konuşmasında gerçekçi bir bütçe hazırladıklarını vurgulayan Başkan Erol Ölmez, bu doğrultuda ilçemize en iyi şekilde hizmet etmeye ve örnek bir ilçe oluşturmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Ölmez “öncelikleri iyi belirleyerek, ayağımızı yorganımıza göre uzatarak, gerçekçi bir yaklaşımla hazırladığımız bütçemizin, belediyemize ve ilçemize hayırlı olmalı olmasını diliyorum. Kandıra, Kocaeli’nin göz bebeği olan bir ilçe. Bunun bilincindeyiz ve sorumluluklarımızın farkındayız. Atacağımız her adımda halkımızın refahını düşünerek, kent kültürünü koruyup, hizmetlerimizi eşit ve adil bir şekilde tüm mahallelerimize ulaştırmaya devam edeceğiz.

Yapacağımız projelerle Türkiye’ye örnek bir ilçe olacağız. İnsan odaklı, dürüst ve güvenilir yönetim anlayışından şaşmayacağız. Çözüm odaklı ve gelişime açık, şeffaf ve hesap verebilir tutumumuzdan geri adım atmayacağız. Kaynaklarımızı en etkin ve verimli şekilde kullanmaya devam edip, gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir Kandıra bırakacağız. Bütün meclis üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑