Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra bizim için önemli

Kandıralılar Derneği'ni ziyaret eden İl Genel Meclisi Başkanı Ali Ayaz, Kandıra'ya büyük önem verdiklerini belirterek, “Elimizdeng eldiğince ilçenin k...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.662 kez okunmuştur

Kandıra bizim için önemli
Kandıra bizim için önemli

Kandıralılar Derneği'ni ziyaret eden İl Genel Meclisi Başkanı Ali Ayaz, Kandıra'ya büyük önem verdiklerini belirterek, “Elimizdeng eldiğince ilçenin kalkınmasını sağlayacak yatırımlar için bütçeden pay ayırmaya gayret gösteriyoruz” dedi

 

 

KOCAELİ İl Genel Meclisi Başkanı Ali Ayaz, Recep Yıldız Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneğine ziyarette bulundu.

Otel Asya’da gerçekleşen Kocaeli Kandıralılar Derneği ziyaretine; İl Genel Meclisi Başkanı Ali Ayaz, İl Genel Meclisi üyeleri Hüseyin Çetin ve Hüseyin Avni Çağlar katıldı.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Recep Yıldız ve üyeler tarafından karşılanan İl Genel Meclisi Başkanı Ali Ayaz, Kandıra için sağlıktan eğitime, bütçe kaynaklarına göre göre azami yatırımları sürdürdüklerini söyledi. Ayaz, “Kandıra'ya 500 yataklı yurt tamam. Sağlık ocağının pürüzleri halledilmek üzere. Mehmet Sarıcan Stadı'nın tribün inşaatı kararı alındı. İktidarı ve muhalefeti oybirliğiyle Kandıra için kararlar alıyor ve uygulamaya geçiliyor. Derneğiniz çalışmalarını da dikkatle takip ediyoruz. Kandıra’ya faydalı toplantılar yapıyorsunuz” dedi.

 

ORTAK ÇALIŞMAK ÖNEMLİ

Başkan Recep Yıldız ise Kandıra'ya yapılan hizmetler kadar, sivil toplum örgütleri ile birlikte müşterek çalışmaya önem verdiklerini söyleyerek şöyle dedi:

“Başkan olarak buna itina göstermeniz bizleri ayrıca mutlu ediyor. İlimizin en önemli Kurumunun yöneticilerinin Derneğimizi ziyareti çalışma azmimizi artıracaktır.”

Ziyaret sırasında Dernek Başkanı Recep Yıldız, Ayaz’a, Başkan Yardımcısı Erdal Baykara İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Çetin’e, Kırkpınar Başpehlivanlarından Ömer Aslantaş İl Genel Melisi Üyesi Hüseyin Avni Çağlar’a Derneğin 15. yıl hatıra tabağı verdi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑