Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Kandıra Cebeci sahili, plaj voleyboluna doydu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3. kez organize edilen Cebeci Plaj Voleybolu Turnuvası, yoğun bir katılımla Cebeci Sahili’nde yapıldı. Müthiş çe...

11 Mayıs 2009 Saat: 03:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.131 kez okunmuştur

Kandıra Cebeci sahili, plaj voleyboluna doydu
Kandıra Cebeci sahili, plaj voleyboluna doydu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3. kez organize edilen Cebeci Plaj Voleybolu Turnuvası, yoğun bir katılımla Cebeci Sahili’nde yapıldı. Müthiş çekişmeye sahne olan müsabakalar sonrasında erkeklerde Andanç ve Mustafa’nın yer aldığı Kekomaster, bayanlarda ise Çağla ile Gökçe’nin oluşturduğu Takım Taklavat şampiyon oldu.  

    

 64 MÜSABAKA OYNANDI

Cebeci Plajı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen Cebeci Plaj Voleybolu Turnuvası ile şenlendi. Pirelli fabrikasının sponsorluk yaptığı turnuvaya bayanlarda 18, ereklerde 24 takım katıldı. 2 gün süren turnuvada toplam 64 müsabaka oynandı. Müsabakalar sonunda erkeklerde birinciliği Kekomaster (Andanç – Mustafa) kazanırken, Yamaç Garden (Mehmet – Fırat) ikinci, Makro Dalga (Özleyiş – Batuhan) üçüncü oldu.

  

BAYANLARDA BÜYÜKŞEHİR KAĞITSPOR ÜSTÜNLÜĞÜ

Bayanlarda ise birinciliği Büyükşehir Kağıtspor alt yapısından A takımına çıkmayı başaran Gökçe ve Çağla’nın oluşturduğu Takım Taklavat elde etti. ikinciliği yine Büyükşehirli voleybolculardan Ayça ve Damla’nın Beach Star adlı takımı kazanırken, Senem ve Gamze’den oluşan Uçan Balon üçüncü oldu. Müsabakalar sonrasında dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verildi. Birbirinden güzel ve keyifli müsabakaların oynandığı turnuva, hafta sonunda Cebeci sahillerine tatil yapmak için gelen vatandaşlara, güzel bir eğlence oldu. Turnuvaya katılan sporcular, ödül töreninin ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüslerle İzmit’e döndü.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑