Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra ÇYDD şölende eğlendi

BAŞKANLIĞI’nı Sevim Deren’in yaptığı ÇYDD Kandıra Şubesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kerpe Karagöz Restaurant’ta bir zafer şöleni ...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.512 kez okunmuştur

Kandıra ÇYDD şölende eğlendi
Kandıra ÇYDD şölende eğlendi

BAŞKANLIĞI’nı Sevim Deren’in yaptığı ÇYDD Kandıra Şubesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kerpe Karagöz Restaurant’ta bir zafer şöleni gerçekleştirdi.

 

Sevim Deren ve yönetiminin örnek bir ev sahipliği sergilediği şölene Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal’ın eşi Hanife Erkal, Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren, eşi Mine Öğren CHP İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, yönetimi, ÇYDD İzmit üyeleri ve İstanbul’la birlikte yaklaşık 200 kişi katıldı.

                        

 Şölen öncesinde, dernek aracılığıyla öğrencilere burs veren Meziyet Güneş, Füsun Kılıçoğlu, Mübeccel Ayvaz ve Ergün Kanlıcaoğlu ile derneğin tüm etkinliklerinde yer alan sanatçı Bülent Tamer’e birer şilt takdim edildi. Ardından eğlenceye geçildi. Kandıra Saz ekibi ile birlikte Kerpe’li Zeki Gündüz’ün söylediği Türk Sanat Müziği şarkılarının ardından müzik öğretmenleri Hülya ve Hikmet Aykut kardeşler ve Sanver Deren,  müzik finalini ise, ilimizin yetiştirdiği en önemli değerlerden Bülent Tamer yaptı.

                    

 Tamer, zafer coşkusunu söylediği birbirinden güzel şarkılar ve marşlar eşliğinde yaşarken, tüm davetlileri de coşturmaya başardı. Tamer’in söylediği şarkılara hep birlikte eşlik eden davetliler, ayrıca pisti bir an olsun boş bırakmadı. Dernek yöneticileri ve Mustafa Öğren, üzerinde Türk bayrağı bulunan pastayı 10.Yıl Marşı ve havai fişek gösterileri eşliğinde kesti. Şölende bir de çekiliş yapıldı ve çift, Kerpe Nicomedia  Otel’ de tatil kazandı. Sevim Deren’in katkılarıyla bir çift de Kemer Viking Tatil Köyü’nde bir haftalık tatil kazandı.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑