Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra'da Kutlu'ya veda

Tayini Şırnak'a çıkan Kandıra İlçe Jandarma Komutanı Aydın Kutlu onuruna, Kerpe Otel'de düzenlenen veda yemeğine katılanlar hüzünlü dakikalar yaşadı

11 Mayıs 2009 Saat: 02:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.865 kez okunmuştur

Kandıra'da Kutlu'ya veda
Kandıra'da Kutlu'ya veda

Tayini Şırnak'a çıkan Kandıra İlçe Jandarma Komutanı Aydın Kutlu onuruna, Kerpe Otel'de düzenlenen veda yemeğine katılanlar hüzünlü dakikalar yaşadı

 

YAKLAŞIK 2 yıl önce Jandarma Komutanı olarak atantığı Kandıra'da büyük operasyonlara imza ataran ismini duyuran ve bundan dolayı halkın sevgisini kazanan Aydın Kutlu, bundan sonra Şırnak Özel Harekat Tabur Komutanlığı yapacak. Kaymakamlık da Kutlu'nun onuruna, Kerpe Otel'de bir veda yemeği verdi. Yemeği Kaymakam Hamza Erkal, Belediye Başkanı Mustafa Öğren, Cumhuriyet savcıları Ali Pehlivanoğlu, Fehmi Gedik, Askerlik Şube Başkanı Hüsmen Zeybek ve eşleri, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim Türkmen, İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Akalın, CHP İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Güzel ve çok sayıda kişi katıldı.

              

KAYMAKAM AĞLATTI

1 yıl önce Kandıra Meslek Yüksek Okulu'nda görev yapan Semra Kutlu ile dünyaevine giren Kutlu, ilçede kurdukları mutlu bir evliliğin kendileri için çok önemli olduğunu, bundan dolayı Kandıra'nın kendilerinde ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Kaymakam Erkal da başarılarından ötürü Aydın Kutlu'ya plaket, eşi Semra Kutlu'ya ise Kandıra anısına bir hediye takdim etti. Erkal'ın, Kandıra halkının sevgisini kazanan ve başarılarından dolayı halkın gönlünde taht kuran Aydın Kutlu'ya ithafen yaptığı konuşma, tüm katılımcıları ağlattı. Mustafa Öğren de Kutlu'ya plaket verirken, ""Kandıra başarılı bir komutanını göndermenin üzüntüsünü yaşıyor"" dedi.

            

TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Komutan Aydın Kutlu 2 yıl gibi bir zaman içerisinde bu güzel ilçede görev yapmanın gururunu yaşadığını belirtirken, ""Sadece sizden ayrıldığım için üzgünüm. Tüm Türkiye, nerede görev verirlerse severek yapmaya hazır olduğumuzu bilsin. Ama Kandıra'nın benim için önemi çok büyük. Çünkü eşimle burada tanıştım. Bu nedenle Kandıra, benim ilçem"" dedi. Kutlu konuşmasının sonunda, yemeği düzenleyenlere ve bu güzel günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür etti.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑