Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra'da Poyraz faciası: 3 kişi kayıp

Kandıra'da dün sabah saatlerinde başlayan poyraz öğleden sonra şiddetini artırınca Karadeniz sahillerinde tam anlamıyla can pazarı yaşandı. Kurtarma Timi'nin gö...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.715 kez okunmuştur

Kandıra'da Poyraz faciası: 3 kişi kayıp
Kandıra'da Poyraz faciası: 3 kişi kayıp

Kandıra'da dün sabah saatlerinde başlayan poyraz öğleden sonra şiddetini artırınca Karadeniz sahillerinde tam anlamıyla can pazarı yaşandı. Kurtarma Timi'nin görev yapmadığı günde boğulma tehlikesi geçirenlerin yardımına bölge halkı koştu. 5 kişi kurtarıldı ama 3 kayıp var

 

YETKİLİLERİN bir süredir uyardığı poyraz dün Kandıra'yı vurdu. Sabah saatlerinde başlayan ancak öğleden sonra şiddetini artıran poyraz nedeniyle Cebeci ve Tuzağzı'nda denize girenler büyük tehlike yaşadı. 3 kişi azgın dalgaların arasında kaybolurken, 5 kişi de yapılan müdahale ile kurtarıldı. Jandarma denize girilmemesi konusunda halkı uyarırken saat 16.00'dan sonra kimse denize girmedi. Rüzgarın etkisini devam ettirmesi nedeniyle de kayıplara gazetemiz baskıya girdiği saatlere kadar ulaşmak mümkün olmadı.

 

3 KÖTÜ HABER

Poyrazın etkisini artırması ilk kötü haberler Cebeci'den geldi. Cebeci'de boyu 2.5 metreyi bulan dalgalar arasında önce Emin Candan kayboldu. Hendekli olduğu öğrenilen 16 yaşındaki gencin kaybolmasından sadece yarım saat sonra Karadeniz'in azgın suları bu kez 19 yaşındaki Adapazarı doğumlu Barış Ayhan'ı yuttu. Ayhan'dan 15 dakika sonra da 5 kilometre uzaktaki Tuzağzı'nda Kandıra'nın Potlar köyünden 13 yaşındaki Emrah Balkan dalgalar arasında kayboldu.

                

KÖY SAKİNLERİ KURTARDI

Cebeci'de boğulma tehlikesi geçiren Satı Bilgiç, Gülderen Güllü, Ebru Candan, Serhat İmdat ve Mert İmdat'ı Cebeci sakinleri Gürkan Enver, Mustafa Demir, Gürsoy, Çeker ve Cemalettin Yokuş kurtardı. Bu sırada yardıma gidenlerden Gürkan Enver de boğulma tehlikesi atlattı. Boğulma tehlikesi atlatan 6 kişi Kandıra Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

                       

DALGIÇLAR GELDİ

Olaylar sonrası bölgeye jandarma gelerek denize girmeye çalışanları uyardı. Saat 16.00 gibi rüzgarın etkisinin artmasıyla da denize giren kimse kalmadı. Sonrasında olay yerine gelen dalgıç ekibi ise uzun süre dalgalar nedeniyle araştırmalarına başlayamadı. Kayıpların ailelerinin endişeli bekleyişi gazetemiz baskıya girdiği sırada devam ediyordu.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑