Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra DP'de Çelik yeniden iş başında

Demokrat Parti Kandıra İlçe Kongresi, dün Turan Güneş Kültür Merkezi'nde yapıldı. İlçe Başkanı Olcay Çelik'in tek liste ile girdiği konrede 360 delegeden 223�...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.699 kez okunmuştur

Kandıra DP'de Çelik yeniden iş başında
Kandıra DP'de Çelik yeniden iş başında

Demokrat Parti Kandıra İlçe Kongresi, dün Turan Güneş Kültür Merkezi'nde yapıldı. İlçe Başkanı Olcay Çelik'in tek liste ile girdiği konrede 360 delegeden 223'ü oy kullandı. Çelik, yeniden başkanlığa seçildi

 

DEMOKRAT Parti (DP) Kandıra İlçe Kongresi dün, neredeyse tüm partililerin katılımıyla Turan Güneş Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

DP Genel Başkan Yardımcısı Nevval Sevindi, Genel İdare Kurulu üyesi Ersin Soykan, Kocaeli İl Başkanı Ercüment Şahin, Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Petrol-İş Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Erbaş, Dr. Serdar Kaman, ve DP ilçe başkanları ile delegelerin de katıldığı kongreye, kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

            

BİRLİK ZAMANI

Kongrede bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Nevval Sevindi, DP'nin hız kesmeden başarıyla yoluna devam ettiğini söyledi. Partililere seslenen Sevindi, “Şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır” dedi. DP Kocaeli İl Başkanı Ercüment Şahin ise yerel seçimlerde DP'nin Kandıra'da kazanması için Hiçbir engelin bulunmadığını söyledi.Söz alan Eski sağlık Bakanı Kazım Dinç de yaptığı konuşmada, “Kimi zaman yollar engebeli, mayınlı hatta dümdüz olur. Sonra dağlara gelirsiniz. İniş çıkış yaşarsınız. Eğer inancınız varsa, gücünüz varsa bunun hepsini bir bir aşarsınız. 1983’de bu partiyi kurarken 7 kişiydik. Zaman geldi bu salonlarda yer bulamadık. Sonra o senin adamım bu benim adamım diyerek sonuçta delegelerin bir bölümüyle kongre yapar hale geldik. Biz kimseye keyif bahşedecek konumda değiliz” dedi.

 

       

FINDIK ÜRETİCİSİ PERİŞAN

Yerel seçimlerde Kandıra'yı ilk sıraya sokmak için var güçleriyle çalışacaklarını anlatan DP

Kandıra İlçe Başkanı Olcay Çelik, “DP emin adımlarla yoluna devam ediyor Çelik, konuşmasına kongreye gelen tüm partilileri selamlayarak başladı. Zor bir süreçten geçtiğini söyleyen başkan Çelik, kendisini yalnız bırakmayan tüm partililer teşekkür etti. 2004 yılında kongre yaptıklarını kaydeden Çelik konuşmasında özellikle Kandıra çiftçisine yer verdi. Çelik, ""Bu sene fındıkla ilgili hükümetin izlediği politika Kandıramızı ilgilendiriyor. Fındık fiyatı açıklandı. Ama topu herkes birbirine attı. Eğer bu sene hükümet fındık fiyatını açıklamazsa, Kandıra'da fındık üreticisinin işi çok zor” dedi.

                  

223 DELEGE OY KULLANDI

Sadece mevcut başkan Olcay Çelik'in listesinin girdiği seçimlerde, 360 parti delegesinden 223'ü oy kullandı. Çelik'in güven tazelediği kongre sonunda, İlçe Yönetim Kurulu'na şu isimler getirildi:

 

ASİL ÜYELER- Ender Altınay, Levent Yağız, Muammer Konur, Ramazan Özer, Volkan Bulgurcu, Salih Eren, Cavit Ergül, Erol Kayadelen, Hasan Çakır, Refik Ramazanoğlu, Sebehattin Güngör, Tuncay Çetiner, Orhan Ünsal, Emin Açıkgöz.

DİSİPLİN KURULU: Nusret Sarı, Mustafa Gülsün, Muhammet Tavşan, Engin Uysal, Volkan Kaçıra, Hayrettin Soydan, Mehmet Uslu, Murat Tonguç, Süleyman Arda.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑