Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Kandıra GB’ye genç takviye

Bu sezon Süper Amatör Lig’de yer alan Kandıra Gençler Birliği, yine ilçenin gençleriyle mücadele edecek. Yeşil-Beyazlı ekip, bu sezon mevcut kadroya genç isimleri takviye yaptı.

17 Ağustos 2024 Saat: 07:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 627 kez okunmuştur

Kandıra GB’ye genç takviye
Kandıra GB’ye genç takviye

Bu sezon takımı yine Serkan Ayhan Oyan’a emanet eden Kandıra GB, kadrosunu da oluşturuyor. Son 2-3 yıldır kendi altyapısından çıkan oyuncularla A Takım düzeyinde ligde mücadele eden Yeşil-Beyazlı ekip, bu kez kadrosuna genç isimleri aldı. Geçen yıl 2.Küme’de son maçlara kadar şampiyonluk yarışının içinde yer alan Yeşilovaspor’un 5 genç ismini kadrosuna kattı. Yeşilovaspor’dan Arda Akkuzu, Mustafa Aşkar, Arda Erel, Yiğithan Gedik ve Yiğit Kürkan’ı transfer etti.

DOĞANTEPE’DEN BEDİRHAN BEKAR MAP KAVAKLI’DAN ÖMER DEMİR
Kandıra Gençler Birliği, bu sezon ayrıca Doğantepe’den Bedirhan Bekar ile MAP Kavaklıspor’dan Ömer Demir gibi iki genç ismi daha kadrosuna kattı. Geçen yılki mevcut kadrosuna 7 genç ismi katan Kandıra GB, daha çok koşan ve mücadele eden bir ekip yaratmak istiyor. Teknik Sorumlu Ayhan Oyan, genç oyuncuların takıma önemli katkı sağlayacağını belirterek, “Geçen yılki takımımızı koruduk. Takviyelerimizi genç isimlerden yaptık. Bu ekiple çalışarak çok daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑